Zodiac chinezesc ZILNIC, VINERI 9 februarie 2018. Cum îţi este ziua după energiile cosmice chinezeşti

Zodiac chinezesc ZILNIC. Conform astrologiei chinezesti ce guverneaza din vremuri stravechi, anul 2018 este anul Wu Xu al Cainelui, ce incepe pe 16 februarie 2018 si se va incheia pe 4 februarie 2019. Conform celor cinci elemente chinezesti (pamant, apa, metal, foc, lemn), acest an apartine elementului PAMANT, deci 2018 este an de CAINE DE PAMANT. Fiind dominat de semn de Pamant, culoarea norocoasa a acestui an 2018 este Galben.

08 feb. 2018, 20:13
Zodiac chinezesc ZILNIC, VINERI 9 februarie 2018. Cum îţi este ziua după energiile cosmice chinezeşti

Daca nu stii exact ce zodie esti din zodiacul chinezesc, afla acum aici.

Iata cum iti este ziua de Vineri 9 februarie 2018 in functie fluxul norocului si de energiile cosmice din zodiacul chinezesc, precum si recomandari de a folosi aceste energii in rezultate benefice pentru tine.

Vezi aici si horoscopul chinezesc pe tot anul 2018 al Cainelui de Pamant pentru tine.

Zodiac chinezesc ZILNIC. Sobolan

Viata personala si cea profesionala pot fi in conflict una cu cealalta si iti poate fi dificil sa setezi prioritati. Poate fi necesar sa faci anumite sacrificii intr-un domeniu ca sa il sustii pe celalalt. Astazi, lasa interesele copiilor si familiei sa fie primele pe ordinea ta de zi.

Zodiac chinezesc ZILNIC. Bivol

Energia zilei de astazi iti aduce influenta intelepciunii si a bunului simt. Nu vei cadea usor prada unor povesti nerealiste sau prea bune sa fie adevarate. Iti este usor sa vezi diferenta dintre un prieten adevarat si cineva care incearca sa obtina avantaje din firea ta generoasa.

Zodiac chinezesc ZILNIC. Tigru

Astazi este o zi despre curaj. Circumstantele te pot aduce fata in fata cu cei de care te temi cel mai mult. Asta nu trebuie sa te intimideze sau opreasca. Daca actionezi desi te temi va fi foarte eliberator pentru tine, asa ca mergi dupa cum te calauzeste inima. Evita sa te lasi influentat de pareri exterioare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.