Povestea UIMITOARE a femeii VAMPIR: Bea DOI LITRI de sânge UMAN pe lună şi NU ÎMBĂTRÂNEŞTE VIDEO

Julia Caples, mamă a doi copii, este un vampir în viața reală şi bea aproape doi litri de sânge pe lună de la donatori umani voluntari. Julia, în vârstă de 45 de ani, bea sânge de peste 30 de ani. Ea are doi copii, Alexi, în vârstă de 11 ani, și Ariel, în vârstă de 24 de ani.

12 mai 2017, 15:19

Julia Caples, asistent social, „vânează” donatori, fani ai vampirilor, dispuși să lase o lase să bea sânge de la ei, la magazinul local cu specific ocult, în Wilkes-Barre, Pennsylvania.

În timpul sesiunilor, Julia le taie pielea „donatorilor” cu un cutit sterilizat, şi apoi suge sângele. Ei trebuie să aibă analizele medicale făcute la zi.

Ea crede că sângele pe care îl bea de la alții o face frumoasă și energică, la fel ca vampirii din filme, şi aspectul ei tânăr este rezultatul acestei „diete” speciale.

„Când mă hrănesc de la o persoană și beau sângele lui mă simt mai puternică şi mai sanatoasă. Știu că, științific vorbind, sângele nu are prea multe valenţe nutriţionale, dar poate există valori pe care nu le-am descoperit încă. Mă simt mult mai frumoasă atunci când beau regulat. Sunt, de asemenea, extrem de sanatoasă, fără probleme majore de sănătate, şi am tot timpul energie. Uneori beau şi doi litri pe lună”, a povestit Julia Caples, potrivit Huffington Post.

Gustul Juliei pentru sânge s-a dezvoltat atunci când avea 15 ani și ea a simţit nevoia să îl muşte de buză pe prietenul ei.

CITEŞTE ŞI Nu e glumă! Un VAMPIR periculos creează panică în Serbia şi pune autorităţile pe jar

„A fost instinctul meu natural și mi-a plăcut gustul. Am simţit un imbold pe care nu îl pot explica şi care nu a dispărut niciodată”, a spus ea.

La un moment dat Julia Caples l-a întâlnit pe viitorul ei soț, Donald, care, la fel ca și ea, era adeptul stilului de viață goth. Cu toate acestea, atunci când l-au avut pe fiul lor, Alexi, Donald a decis să renunţe la obiceiul de a bea sânge. Copiii lor nu sunt de acord cu prefeinţele bizare ale mamei, şi cred ca este un obicei nesănătos.