Doi vasluieni şi-au dat reciproc cu halbele în cap, la terasă. Ambii sunt acum la spital, unul în stare gravă

Doi bărbaţi de 66 şi 69 de ani, din municipiul Vaslui, au fost transportaţi cu ambulanţa la spital, unul în stare gravă, după s-au lovit reciproc cu halbele în cap la terasa unui bar.

RomaniaTV.net
16 iul. 2017, 13:56
Doi vasluieni şi-au dat reciproc cu halbele în cap, la terasă. Ambii sunt acum la spital, unul în stare gravă

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violenţe, însă încadrarea faptei se va putea schimba în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale ale victimelor.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, altercaţia dintre cei doi bărbaţi s-a petrecut pe terasa unui bar din Piaţa Traian, din  municipiul Vaslui, în urma unui schimb dur de replici între ei. Într-o primă fază, vasluianul de 66 de ani l-a lovit cu o halbă în gură pe prietenul său. Acesta a reacţionat şi, la rândul său, i-a dat cu o altă halbă de bere în cap, provocându-i răni grave.

Martorii la incident au sunat la numărul de urgenţă 112 şi au cerut intervenţia unui echipaj medical. După ce au fost stabilizaţi, cei doi bărbaţi au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde vasluianul de 66 de ani a fost dus direct în sala de operaţii, având în vedere leziunea gravă suferită la cap.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit, deocamdată, dosar penal pentru loviri sau alte violenţe. Însă, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale, încadrarea juridică a faptei poate fi schimbată”, a declarat, duminică, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Silvia Manta.

Anchetatorii vor trebui să stabilească, în urma audierii martorilor şi a victimelor, ce anume a provocat conflictul dintre cei doi bărbaţi.