EXATLON Romania. Se leagă o idilă, l-a ameţit cu formele ei. „Cred că suntem sortiţi…” Imaginile flagrantului LIVE VIDEO KANAL D

Fanii emisiunii "Exatlon" au putut vedea în timpul ediției de duminică seară priviri și gesturi pline de subînțeles între doi concurenți.

19 mart. 2018, 11:52

Cătălin Cazacu de la echipa „Faimoșilor” și Alina de la „Războinici” au reușit să îi uimească pe fanii emisiunii datorită schimbului de priviri pe care și le-au aruncat pe parcursul ultimei probe susținute aseară, scrie huff.ro.

LIVE VIDEO KANAL D

Citeşte şi EXATLON ROMANIA 18 MARTIE: Scandal mare în echipa Războinicilor, după bătăile încasate de la Faimoşi. Cine s-a impus sâmbătă

La finalul ultimei probe, cea în care Cătălin a pierdut și Războinicii au câștigat masa, Alina a mers să-l îmbrățișeze, spre surprinderea tuturor.

Mini game-ul pentru mâncare a reușit să îi amuze pe toți concurenții, în special pe Alina și pe Cătălin, care s-au confruntat.

Cei doi au început să ridice de mai multe ori aceeași culoare, fapt ce l-a făcut pe Cazacu să spună:
„Cred că suntem sortiți”, spre amuzamentul tuturor.

Viața sentimentală a lui Cătălin Cazacu a ținut prima pagină a ziarelor imediat după ieșirea din competiție a Claudiei Pavel, care a declarat că este atrasă de motociclist, deși acesta era logodit oficial cu o tânără care a locuit în casa lui.