Sebastian Ghiţă a rupt tăcerea după şase luni. Audienţe-record la România TV duminică seară

Sebastian Ghiţă a intrat în direct la România TV de la Belgrad la şase luni după dezvăluirile legate de procurorii Onea şi Negulescu de la DNA Ploieşti. Declaraţiile lui Sebastian Ghiţă au adus România TV în postura de lider al televiziunilor de ştiri duminică seară, în prime-time.

RomaniaTV.net
10 dec. 2018, 08:54
Sebastian Ghiţă a rupt tăcerea după şase luni. Audienţe-record la România TV duminică seară

Fostul deputat, Sebastian Ghiţă, a declarat la România TV că a făcut o plângere penală pe numele fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi. Fosta şefă a DNA a fost reclamată de Ghiţă la Secţia Specială pentru anchetarea magistraţilor. Sebastian Ghiţă susţine că Laura Codruţa Kovesi i-ar fi cerut să plătească avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa.

„După ce am prezentat statului român toate elementele privin activitatea infraţională a acestui grup Onea – Kovesi am văzut că nimic nu s-a întâmplat şi că tot ce face acest grup  dosare fabricate este ascuns, pitit. Ce m-a făcut să fac această plângere este că această secţie de urmărire a magistraţilor permite cetăţenilor să prezinte probe”, a declarat Sebastian Ghiţă la România TV.

Fostul deputat a făcut denunţul împotriva Laurei Kovesi la începutul săptămânii, iar deja se fac audieri în acest caz, notează romaniatv.net.

La începutul lui 2017 Sebastian Ghiţă susţinea că o firmă de construcţii din Ploieşti, care a primit bani de la Asesoft, a fost cea care a plătit avionul pentru aducerea în ţară a lui Nicolae Popa, din Jakarta, la cererea lui Kovesi şi a statului.

Declaraţiile lui Sebastian Ghiţă au adus audienţe mari la România TV. Conform datelor furnizate de Kantar Media, societatea care măsoară audienţele, în intervalul 20.00 – 21.00, ratingul pe segmentul urban a fost de 4,2% la România TV, faţă de doar 2,1% cât a înregistrat principalul concurent, Antena 3. Diferenţa este şi mai mare, 4,2% faţă de 1,7%, pe segmentul „naţional”, anunţă Kantar Media.

Sebastian Ghiţă, denunţ împotriva fostei şefe DNA: Laura Codruţa Kovesi mi-a cerut bani pentru urgentarea unui dosar de care se ocupa