HOROSCOP 21-27 OCTOMBRIE 2018 Mariana Cojocaru: Cu Mercur în Scorpion în rezonanţă cu Venus Retrograd va trebui să fiţi atenţi

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 21 - 27 octombrie. Apar conjuncturi astrale unice. O zodie îşi eliberează sufletul, alta îşi găseşte marea dragoste .

19 oct. 2018, 08:00
HOROSCOP 21-27 OCTOMBRIE 2018 Mariana Cojocaru: Cu Mercur în Scorpion în rezonanţă cu Venus Retrograd va trebui să fiţi atenţi

Berbec – În data de 23 octombrie Soarele va intra în Scorpion şi va face aspect de Stellium cu alte trei planete aflate în această constelaţie: Venus Retrograd, Mercur şi Jupiter. O perioadă tensionată pentru voi, deoarece Stellium-ul din Scorpion face aspect de cuadratură cu Marte din Vărsător. În mod deosebit, în plan financiar. Aspecte nefaste pentru moşteniri, sposorizări, finanţări. Să nu depindeţi de nimeni!

Taur – Stellim-ul din Scorpion face un aspect de opoziţie cu Soarele natal şi cu Luna care va intra în Zodia Voastră în a doua parte a săptămânii viitoare.Opoziţia celor doi patroni astrali Venus-Lună vă pune sentimentele la încercare. Iubiri noi pot apărea în viaţa voastră. Sau, pot reapărea iubiri din trecut. Unele asocieri şi parteneriate pot fi greu încercate(cuadratură zodii fixe). Risc de rupturi, separări.

Gemeni – Cu Mercur în Scorpion în rezonanţă cu Venus Retrograd şi Jupiter va trebui să fiţi cu ochii pe partenerii de viaţă şi partenerii sociali. Sociabili, cum sunteţi, vă gândiţi cum să activaţi cercul de prieteni şi de influenţă. Vă susţine o persoană Sus Pusă, dar cu o singură condiţie: să îi inspiraţi încredere. Astrograma personală e cea care indică cât de protejaţi sunteţi de tranzitele perioadei analizate.

Rac – La începutul săptămânii, Luna va fi în Berbec, semn că e important startul vostru chiar de luni. Ambiţionaţi-vă şi nu lăsaţi totul pe marţi sau miercuri! Domnii să evite cârciumile şi să pună serios osul la muncă. Domniţele să facă curat Lună în casă şi, nici ele, să nu pună mâna pe păhăruţ. Importante sunt sănătatea şi vitalitatea, ca să evitaţi farmaciile. Pentru că medicamentele importate sunt scumpe. 
Leu – Cuadratura pe zodii fixe, din care faceţi parte, e foarte evidentă acum(Soare, Venus Retrograd, Jupiter şi Mercur cu Axa Karmică). Va trebui să vă concentraţi asupra unor noi surse de câştig, să vă şlefuiţi gheruţele. Va trebui să aveţi grijă de sănătate şi de familie(partenerul de viaţă). Să-i cumpăraţi un cadou frumos, dacă este sau nu ziua lui. Deschiderea spirituală este studiu şi cunoaştere. Iluminaţi-vă!
 
Fecioară – Mercur este în Scorpion. Împreună cu Venus Retrograd indică complicitate cu prietenii pentru a face surprise persoanelor dragi. Comunicarea poate fi bună, dacă nu sunteţi critice sau, defectuaoasă din cauza lui Mercur în rezonanţă cu Venus. Studii pentru unii nativi sau preocupări legate de studiile şi şcoala copiilor. Timpul liber îl petreceţi citind o carte bună sau făcând mişcare.