Horoscop 24 – 30 decembrie Camelia Pătrăşcanu. Următoarele zile sunt minunate. Cu mici excepţii

Horoscop pentru săptămâna 24 - 30 decembrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să se acomodeze cu situațiile, Leii trebuie să fie atenți la sănătate.

RomaniaTV.net
23 dec. 2018, 13:22
Horoscop 24 – 30 decembrie Camelia Pătrăşcanu. Următoarele zile sunt minunate. Cu mici excepţii

HOROSCOP Berbec – Ziua de luni aduce o atmosferă foarte liniștită și foarte caldă în familie, petrecerea e maximă marți și miercuri, cu atenționări de sănătate. Finalul de săptămână este foarte relaționist.

HOROSCOP Taur – Au o săptămână care începe agitat. Atmosfera este frumoasă marți și miercuri în familie. Trebuie să se acomodeze cu situațiile. Tot felul de mărturisiri joi și vineri. 

HOROSCOP Gemeni – Se gândesc la bani luni. Sunt foarte încurajați marți și joi. Pot primi multe sfaturi. Joi și vineri au o atenționare pentru sănătate și o petrecere la final de săptămână.

HOROSCOP Rac – Au o stare mai specială. Vor să își pună viața în ordine, dar următoarele zile sunt minunate. Se simt utili acolo unde se află. Atenționare joi și vineri dacă fac deplasări.

HOROSCOP Leu – Să fie atenți la sănătatea lor, mai ales luni, când au o dispoziție un pic mai nostalgică. Marți și joi au un tonus foarte bun. Atenție la sănătate pentru joi și vineri. Atmosferă foarte frumoasă la final de săptămână.

HOROSCOP Fecioară – Au grijă să îi mulțumească pe cei din jur. Sunt foarte eficiente în weekend și știu să rezolve lucrurile.

Horoscop complet aici