Horoscopul săptămânii 23 februarie – 1 martie 2018

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

23 feb. 2018, 09:42
Horoscopul săptămânii 23 februarie – 1 martie 2018

Berbec

Vă ocupați de problemele voastre de sănătate sau ale cuiva din familie care are nevoie de ajutor. Dacă e vorba de voi, o să realizați cât de mult vă afectează munca în exces și dezordinea din viața de zi cu zi. Acest lucru vă va ajuta să luați decizii corecte. Tratați-vă stomacul cu grijă, deoarece el este mai predispus la oboseală și supărare! Încercați măcar o perioadă un regim vegetarian!

Taur

Veți trece printr-o perioadă de exagerată filantropie și bunătate. Atenție! Această dispoziție, oricât de fermecătoare ar fi, vă va face foarte vulnerabile, deoarece nu veți putea să refuzați pe nimeni. Nu fiți atât de încrezătoare acum, pentru că vor veni în calea voastră tot felul de persoane, inclusiv oameni lipsiți de scrupule. În orice caz, ar fi bine să fiți egoiste și să rezistați tuturor solicitărilor nejustificate pe care le veți primi de la alții.

Gemeni

Situația financiară va fi la un înalt nivel față de ultima jumătate de an. Totuși, astrele recomandă să fiți raționale și econome, să adunați bani pentru o achiziție majoră pe viitor. În plus, nu ar trebui să împrumutați bani celor pe care îi cunoașteți foarte puțin. Statutul vostru social este în lumina stelelor, iar energiile transmise vor fi mai frumoase pentru acelea născute în prima săptămână din semn.

Află ce-ți rezervă astrele în următoarea perioadă pe clickpentrufemei.ro.