Preţuri pentru MINIVACANŢA DE 1 MAI pe litoral. Vezi cât costă cazarea în Mamaia, destinaţia preferată a turiştilor

Turiștii care merg de 1 Mai pe litoralul românesc vor scoate din buzunar în medie, 480 de lei pentru 3 nopţi de cazare. Cele mai scumpe pachete costă 2.000 de lei pentru o camera într-un hotel de 5 stele din Mamaia.

26 apr. 2018, 06:31
Preţuri pentru MINIVACANŢA DE 1 MAI pe litoral. Vezi cât costă cazarea în Mamaia, destinaţia preferată a turiştilor

Agențiile de turism și-au făcut deja bilanțul încasărilor pentru deschiderea sezonului estival.

„Prețurile pe litoralul românesc pornesc de la 275 de lei pentru un sejur de 3 nopți în partea de sud a litoralului. În stațiunea Mamaia prețurile pornesc de la 375 de lei pe camera pentru un sejur de 3 nopți la un hotel de 3 stele și ajung până la 2.000 de lei la un hotel de 5 stele cu demipensiune”, spune Ștefan Necula, agent de turism.

Mamaia este de departe cea mai căutată staţiune pentru minivacanţă. Până acum au fost deja ocupate 80% din locuri.

„Pentru hotelul nostru care este cel mai nou hotel deschis în Mamaia avem oferte pentru pachete de 3 nopți începând de la 510 euro/ pachet pentru cele 3 nopți pentru camera standard până la 1.200 euro/noapte pentru cel mai scump apartament al nostru de la ultimul etaj”, declară Răzvan Dobre – manager hotel.  

Rezervările pentru 1 Mai au început imediat după Revelion, dar „vârful” a fost atins în perioada de început a lunii aprilie.

„Gradul de ocupare este deja de 92%, dar cum toate prognozele spun că vom avea un 1 Mai însorit, sunt convins c-o să crească”, spune George Guci, hotelier.

Peste 40.000 de oameni vor fi la mare în minivacanţa de 1 Mai.

Vezi şi: Lista posturilor vacante acum pe litoralul românesc