PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte în următoarea perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse averse și descărcări electrice.

02 iul. 2018, 14:51
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE.Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și ploi slabe de scurtă durată, pe arii restrânse în special în zona de munte și în regiunile sud-vestice și sudice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 19 grade în nordul
litoralului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului, când vor fi condiții ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 13…15 grade, posibil mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va continua să se încălzească și va deveni apropiată de normalul perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse averse și descărcări electrice în special la munte și în regiunile sudice. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 22 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 20…21 de grade pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări îndeosebi în prima parte a zilei, când trecător vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI.Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse averse și descărcări electrice, în special în zona de munte și în regiunile sudice și sud-estice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor situa între 24 și 31 de grade, iar cele minime între 6 și 20 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi normală termic. Cerul va fi variabil, iar din orele amiezii înnorările vor fi temporare și va crește probabilitatea pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 29 de grade, iar cea minimă de 16….18 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi ușor mai caldă decât normalul perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, îndeosebi după-amiaza și seara, local în sud-estul țării și la munte și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, iar cele minime între 12 și 20 de grade, ușor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi ușor mai caldă, decât în mod obișnuit, la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara, când va crește probabilitatea de apariție a averselor și descărcărilor electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va menține caldă pentru această dată. Înnorările vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse și descărcări electrice, în special după-amiaza și seara, local la deal și la munte și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 21 de grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și trecător averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

TENDINŢA. Valorile termice se vor situa în general peste cele climatologic specifice perioadei. Probabilitatea de apariție a averselor și descărcărilor electrice va fi ridicată în cea mai mare parte a țării..

În BUCUREŞTI vremea se va menține caldă. Probabilitatea de apariție a averselor și descărcărilor electrice va fi ridicată.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Canicula ne mai ocoleşte o perioadă