PROGNOZA METEO. Temperaturi în scădere şi posibile ploi la sfârşitul săptămânii

PROGNOZA METEO. Deşi sunt în scădere, temperaturile vor continua să se situeze peste cele climatologic specifice datei, în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări, mai accentuate ziua în vest, nord-vest și în centru, iar noaptea cu precădere în jumătatea sud-vestică a teritoriului, unde local și temporar va ploua. Dimineața este posibil să-şi facă apariţia şi ceață.

RomaniaTV.net
18 oct. 2018, 12:50
PROGNOZA METEO. Temperaturi în scădere şi posibile ploi la sfârşitul săptămânii

PROGNOZA METEO. Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe arii restrânse – ploi slabe în regiunile vestice, iar în cele de sud-est și burniță din ceață. Condiții de ceață, vor fi cu totul izolat și în depresiuni, spre dimineață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime, mult mai ridicate decât cele specifice datei, vor fi cuprinse între 3 și 15 grade.

LA BUCUREŞTI. Temporar vor fi înnorări și trecător posibil ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 10…11 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Deși în scădere față de ziua anterioară în regiunile intracarpatice, valorile termice diurne vor continua să se situeze peste cele climatologic specifice datei, în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări, mai accentuate ziua în vest, nord-vest și în centru, iar noaptea cu precădere în jumătatea sud-vestică a teritoriului, unde local și temporar va ploua. Pe spații mici, mai ales în zona montană se vor acumula cantități de apă de peste 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 23 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade. Dimineața, cu totul izolat va fi ceață.

LA BUCUREŞTI. Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decât cele normale datei. Cerul va avea înnorări, mai accentuate în cursul nopții, când temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 11…12 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decât cele specifice perioadei, chiar dacă în centru, sud și est vor marca o scădere față de ziua anterioară. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, ziua local în regiunile sudice și pe spații mici în rest, iar noaptea pe arii restrânse îndeosebi în nord și centru. Izolat se pot acumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în regiunile estice. Temperaturile maximele vor fi cuprinse între 14 și 21 de grade, iar cele minime între 5 și 14 grade.

BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări, iar pe parcursul zilei temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 10…11 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea se va răci. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua, ziua în majoritatea regiunilor, iar noaptea cu precădere în cele sud-vestice. La munte, în a doua parte a intervalului, în special în zona înaltă trecător vor fi posibile precipitații și sub formă de lapoviță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, dar local și temporar și în restul zonelor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 15 grade, iar cele minime între 2 și 11 grade.

LA BUCUREŞTI. Vremea se va răci. Cerul va fi noros, temporar va ploua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 8…9 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea se va ameliora sub aspectul distribuției ploilor și se va încălzi ușor, urmând astfel a se înregistra temperaturi în jurul celor normale la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și ploi slabe, pe arii restrânse, ziua îndeosebi în sud-vestul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări la munte și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 17 grade, iar cele minime între -3 și 11 grade.

LA BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 6…7 grade.

De marţi, vremea va intra într-un proces de răcire, ce va conduce la înregistrarea unor valori termice mai coborâte decât cele specifice perioadei. Temporar va ploua, în special, în vest, centru și nord.

LA BUCUREŞTI. Vremea va intra într-un proces de răcire, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere.