Trei tineri au fost reţinuţi după ce ar fi luat cu forţa în maşină o fată de 13 ani şi ar fi violat-o

O adolescentă de doar 13 ani a fost răpită, duminică, de doi bărbați, care au urcat-o cu forța într-un autoturism, au dus-o pe un câmp, unde unul dintre răpitori a violat-o. Individul a chemat apoi un al treilea bărbat, care, la rândul lui, a violat-o pe fetiță. Cu toții au fost reținuți de polițiști.

18 iun. 2018, 14:55
Trei tineri au fost reţinuţi după ce ar fi luat cu forţa în maşină o fată de 13 ani şi ar fi violat-o

Copila este din Osica de Jos. Polițiștii au fost anunțați chiar de mama ei, care spune că totul s-ar fi petrecut duminică după-amiază când, potrivit femeii, fiica sa de 13 ani, ar fi fost luată de pe stradă și urcată cu forța într-un autoturism care s-a făcut nevăzut. Când s-a întors acasă, fetița i-a spus mamei că a fost violată pe un câmp.

„La data de 17 iunie, în jurul orelor 17,35 o femeie în vârstă de 39 de ani, din comuna Osica de Jos, a sesizat faptul că, în jurul orelor 17:15, fiica sa, în vârstă de 13 ani, ar fi fost urcată cu forța într-un autoturism care se deplasa către comuna Farcașele, iar în momentul revenirii la domiciliu declarând că ar fi fost violată. În urma activităților desfășurate de polițiști, au fost identificați doi bărbați cu vârstele de 21 și 24 de ani, care ar fi luat-o pe minoră de pe stradă, cu forța, deplasându-se pe un câmp unde bărbatul de 24 de ani ar fi violat-o. De asemenea, acesta ar mai fi chemat un bărbat de 29 se ani care, la rândul său, ar fi violat-o pe minoră”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, agentul șef Cristian Grigorescu, potrivit oltalert.ro.

În urma primelor cercetări, cei trei bărbați au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol. Ei urmează ca, marți, să fie prezentați instanței de jduecată cu propunerea de arestarea preventivă.

Toți cei trei indivizi sunt din comuna Farcașele, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Este al doilea caz de acest gen în Olt în ultimele două luni, după ce, luna trecută, în seara zilei de 9 mai, un bărbat din Slatina a încercat să ia o fetiță, de 12 ani, din fața blocului în care locuiește, pentru a întreține raporturi cu ea. Aceasta se juca și bărbatul, vecin, s-a apropiat de fetiță, pe care a atins-o în mai multe zone și i-a propus, pur și simplu, să întrețină cu el relații sexuale.

Familia minorei a aflat, a alertat poliția și bărbatul, în vârstă de 45 de ani, Costel Balcan, a fost reținut a doua zi, ulterior fiind arestat preventiv. La începutul acestei luni, făptașul a fost trimis în jduecată pentru agresiune sexuală.

Citeşte şi Mandate de arestare pentru doi dintre tinerii de la centrul de plasament din Periş care ar fi abuzat sexual doi copii