Un luptător român celebru a trăit UMILINŢA MAXIMĂ. Apel DISPERAT către PRIETENI

Un luptător român care face senzație în cușca de MMA din Marea Britanie a făcut un apel disperat către toți prietenii săi după ce a trăit momente de coşmar.

23 apr. 2018, 06:10
Un luptător român celebru a trăit UMILINŢA MAXIMĂ. Apel DISPERAT către PRIETENI

Alin Chirilă a reușit să-și facă un nume în Marea Britanie. Surse din anturajul său au dezvăluit pentru SpyNews că, recent, acesta a fost lovit de un necaz care l-a dat cu totul peste cap, după ce a descoperit că cineva i-a furat mașina din fața casei. Este vorba despre un Range Rover, care ar avea o valoare de piață de aproximativ 15.000 de euro.

Gest nebun în MMA. Şi-a făcut KO adversarul, dar nu i-a fost de ajuns VIDEO

Luptătorul a reacționat imediat și a postat mai multe fotografii pe un site de socializare, rugându-și prietenii să-l anunțe imediat dacă îi văd mașina în trafic, în condițiile în care acesta bănuiește că hoții ar putea doar să-i schimbe numerele de înmatriculare și să circule cu ea.

Alin Chirilă a postat mesajul atât în limba română cât și în engleză. Un apropiat i-a transmis că, din ce a reușit să afle, hoțul ar fi tot un român, originar din Craiova, dar stabilit la Birmingam și care i-ar fi vândut deja autoturismul unui bărbat din Oradea.