Un şofer fără permis, reţinut după ce a provocat un accident soldat cu răniţi, a luat numerele de înmatriculare şi a fugit

Un şofer de 30 de ani, din judeţul Vaslui, a fost reţinut de poliţişti după ce, fără să aibă permis de conducere, a provocat un accident soldat cu rănirea a doi tineri, iar apoi a luat numerele de înmatriculare ale maşinii şi a fugit de la locul faptei.

26 iul. 2017, 19:46
Un şofer fără permis, reţinut după ce a provocat un accident soldat cu răniţi, a luat numerele de înmatriculare şi a fugit

Accidentul a avut loc pe DN 24A, în comuna Epureni, după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un copac de pe marginea şoselei, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui.

În urma impactului, doi tineri de 16 şi 23 de ani, pasageri în autoturism, au fost răniţi, însă fără să fie solicitată o ambulanţă pentru ca aceştia să fie transportaţi la spital.

Anunţaţi despre accident de către un alt şofer, poliţiştii au găsit doar maşina, avariată la partea din faţă. De asemenea, agenţii au constatat că autoturismul nu avea numerele de înmatriculare.

„În urma cercetărilor, autorul accidentului a fost identificat, constatându-se că nu are permis de conducere. Tânărul de 30 de ani a spus anchetatorilor că, după accident, a luat actele autoturismului din torpedou şi numerele de înmatriculare ale maşinii, iar apoi, împreună cu cei doi pasageri răniţi, au părăsit locul accidentului cu maşina unui prieten pe care îl contactase telefonic”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Silvia Manta.

Poliţiştii vasluieni au emis ordonanţă de reţinere pe numele bărbatului de 30 de ani pentru conducerea unui vehicul fără permis şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Citeşte şi Accident teribil pe DN 2, în Bacău. Un şofer mort, alţi doi sunt răniţi grav