10.000 de români au ales să parieze legal, pe winmasters.com

10.000 de români au ales să parieze legal, pe winmasters.com.

RomaniaTV.net
13 iul. 2015, 13:10
10.000 de români au ales să parieze legal, pe winmasters.com

În mai puţin de două săptămâni de la emiterea primei autorizaţii de funcţionare din România pentru jocuri de noroc la distanţă, obţinută de winmasters.com, pestr 10.000 de pariori români au ales să joace legal şi în siguranţă. Conform legislaţiei în vigoare, sunt interzise pariurile pe site-uri neautorizate, amenzile ajungând la 50.000 de lei. În acest moment, existră trei case de pariuri online autorizate, însă cei mai mulţi pariori au ales winmasters datorită faptului că oferă cel mai mare bonus de bun venit, de până la 100 %, dar are şi cele mai bune cote la meciurile importante din campionatul României sau Europa.

winmasters oferă Pariuri Sportive, Cazino Poker și Jocuri într-un mediu prietenos, fiind un brand international ce a fost creat după nevoile jucătorilor.

winmasters oferă o platformă prietenoasă în care utilizatorii își pot customiza interfața pentru a fi sigur ca au acces instant la cele mai importante informații pentru ei. Compania a fost construită de o echipă cu mare și îndelungată experiență în industria jocurilor de noroc, lucrând constant pentru a oferi cea mai buna experiență de pariere.