10 filme în care actorii chiar au făcut amor. La numărul 9 nu te-ai fi gândit niciodată

Publicat: Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017 16:54 // Actualizat: Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017 16:54 // Sursa: romaniatv.net

Majoritatea scenelor de sex din filme sunt false, însă există și filme în care actorii au avut relații intime reale. Deși aceste filme nu sunt pentru adulți, actorii chiar au făcut dragoste în fața camerelor.

Foto: estisuperba.ro

Iată 10 filme în care actorii nu au simulat relațiile intime. Dacă le-ai văzut deja și nu ți s-a părut nimic ciudat sau evident, atunci te sfătuiesc să le mai revezi o dată.

Citeşte şi Amor la telefon. Condimentează-ţi viaţa intimă cu o partidă la telefon. Toţi bărbaţii îşi doresc asta

1. „9 Songs"

Acest film britanic este o dramă romantică realizată în aul 2004 de regizorul Michael Winterbottom. Titlul se referă la 9 cântece care sunt interpretate de 8 trupe diferite. Acest film a fost controversat pentru că actorii principali, Kieran OBrien și Margo Stilley, chiar au făcut amor.

2. "Love"

Regizată de Gaspar Noe, această dramă franțuzească se învârte în jurul studentului Murphy și a prietenei lui Electra care au fost împreună 2 ani, înainte ca Murphy să se culce cu o altă femeie, Omi.

3. „Anatomy of hell."

O altă dramă franțuzească în care nu s-a simulat amorul. Regizat de Catherine Breillat, acest film o are ca protagonistă pe o femeie care plătește un homosexual pentru a o introduce într-un grup pentru amor.

4. „In the realm of senses."

Acest film este regizat de Nagisa Oschima și se concentrează în jurul personajului Sada Abe, o femeie japoneză care este cunoscută pentru faptul că i-a tăiat iubitului ei bărbăția.

5. „Pola X."

Se pare că în filmele franțuzești amorul nu este simulat mai niciodată. Acest film este realizat după romanul lui Herman Melville – „Pierre" care ca protagonistă o femeie încrezătoare care afirmă că și-a pierdut sora și se implică într-o relație romantică.

6. „Shortbus."

Acest film este o comedie romantică despre amor. Personajele merg săptămânal într-un loc unde în care toată lumea face amor.

7. „Love actually...sucks!"

Acest film a apărut în anul 2011 și a fost regizat de Scud. Titlul filmului este unul amuzant pentru că este o comedie romantică și se bazează pe relațiile complicate cu care se confruntă toată lumea la un moment dat. Filmul are și foarte multe scene de amor.

Citeşte şi Idei pentru preludiu. Cinci scene sexy din filme pentru serile în doi

8. „Scarlet Diva."

Acest film este regizat de Asia Argento și este o semi autobiografie. Anna Batista este o femeie care se distruge singură prin consumul de droguri, amor și alte excese.

9. "Through the looking glass."

Filmul a apărut în anul 1976 și o are ca protagonistă pe Catherine Erhardt care pică în ispită și își dă frâu dorințelor amoroase.

10. „Pink Flamingos."

Acest film a apărut în anul 1972 și este o comedie romantică produsă și regizată de John Waters. A creat o grămadă de controverse la acea vreme din cauza scenelor reale de amor.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
9 Songs filme sex filme sex real In the realm of senses pola x sex sex real in filme
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6669
RON
20 Oct
noapte 11 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H