10 lucruri pe care femeile nu le suportă la bărbaţi

Bărbaţii petrec o mulţime de timp încercând să-şi dea seama care sunt lucrurile care le atrag pe femei. Din nefericire, mulţi dintre bărbaţi sunt încă confunzi în legătură cu caracteristicile care le alungă pe femei din preajma lor.

15 oct. 2018, 03:53
10 lucruri pe care femeile nu le suportă la bărbaţi

În cazul în care vei scăpa de următoarele 10 comportamente, pe care femeile le consideră neatractive, relaţiile tale cu reprezentantele sexului frumos se vor îmbunătăţi considerabil: 

1. Igiena precară

Lucruri precum un miros greu, dinţi rupţi sau stricaţi, respiraţie urât mirositoare, purtarea unor haine boţite, fără formă şi murdare sau un bărbierit de mântuială, în general, nu pot fi considerate sexy şi, prin urmare, femeile vor sta departe de un asemenea bărbat. 

2. Lipsa de ambiţie

Femeile iubesc bărbaţii pe picioarele lor ambiţioşi şi care şi-au fixat obiective importante în viaţa lor. Înfăţişarea îngrijită oferă un start bun, însă dacă în timpul conversaţiei femeile realizează că nu ţi-ai stabilit nici un obiectiv sau, dacă ai obiective, nu ai nici un plan concret de atingere a lor, vor deveni aproape imediat reci. 

3. Lipsa de responsabilitate

Femeile nu vor să investească timp şi energie în bărbaţii care nu se îngrijesc de afacerile lor şi vor mai mult decât să să devină o altă povară în viaţa lor. Ultimul lucru pe care îl vrea o femeie este să aibă de-a face cu un bărbat care nu pare să fie în stare să păstreze un job astfel încât să aibă cu ce-şi plăti facturile. 

4. Lipsa de încredere în forţele proprii

Femeile vor ca bărbaţii din vieţile lor să aibă încerdere în ei înşişi, să le protejeze şi să le facă să se simtă în siguranţă. Iar dacă tu, în mod constant, îţi scoţi în faţă greşelile şi te plângi mereu de circumstanţele care îţi sunt mereu nefavorabile, îţi tai singur craca de sub picioare, iar femeile vor face tot posibilul să fie cât mai departe de tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.