10 lucruri pe care nu trebuie să le faci dacă vrei să atragi atenţia unui bărbat. Dacă faci numărul 8, nu ai nici o şansă!”

Orice băiat care merită timpul tău, îi va fi indiferent dacă ai sau nu abdomenul plat. El va acorda atenție unor lucruri mai importante, de exemplu, cât de sincer și frumos este zâmbetul tău.

26 aug. 2018, 12:22
10 lucruri pe care nu trebuie să le faci dacă vrei să atragi atenţia unui bărbat. Dacă faci numărul 8, nu ai nici o şansă!”

1. Să slăbești. Orice băiat care merită timpul tău, îi va fi indiferent dacă ai sau nu abdomenul plat. El va acorda atenție unor lucruri mai importante, de exemplu, cât de sincer și frumos este zâmbetul tău.

2. Să te aranjezi special pentru el. Nu eşti obligată să arăți ca un super model. Deci nu te tortura în faţa șifonierului, de fiecare dată când ştii că trebuie să-l întâlnești. Ar trebui să te iubească, fie că ești într-o bluză strâmtă, fie că eşti blugi.

3. Să-l faci gelos. Nu ar trebui să te vadă în brațele prietenului său, pentru a înțelege că simte ceva pentru tine. Nu te îndrăgosti de tipul care te vrea doar atunci când nu ești disponibilă. Pentru că de îndată ce devii iubita lui oficială, el se va plictisi. Și va pleca.

4. Să-l răsfeți. Nu trebuie să-i cumperi dragostea cu daruri scumpe și prăjituri de casă. Ar trebui să te iubească, indiferent de starea ta materială și abilitatea de a găti.

5. Să-i trimiți multe mesaje. Nu trebuie să-i trimiți un milion de mesaje sau să pui sute de poze pe rețelele de socializare, pentru a-i aminti de existența ta. Dacă vrea să fie cu tine, nu va uita de tine.

6. Să-l minţi. Trebuie să te iubească cu toate defectele tale. Dacă ajungi să te prefaci că îți place echipa lui preferată sau muzica pe care o ascultă, atunci nu are sens să te întâlnești cu el. Pentru că atunci nu va fi atras de tine, ci de cea pe care o joci….

7. Să te lauzi. Nu trebuie să critici alte fete, pentru ca el să vadă frumusețea ta în comparație. Sau să te lauzi că ai mulți admiratori. Trebuie să te iubească fără lista de motive pentru care ar trebui să o facă.

8.Să te comporți ca o nebună. Să te îmbeți şi să dansezi pe masă. Sau să-i scrii o poezie de dragoste. Dacă vă potriviți, tot ce trebuie să faci e să te apropii şi să-l saluți.

9. Să schimbi ceva. Nu ar trebui să-ţi vopsești părul sau să-ţi schimbi comportamentul pentru a obține o întâlnire. Poți găsi pe cineva, fiind aşa cum eşti – pentru că eşti frumoasă!

10. Să vă scrieți mesaje intime sau să-i trimiți poze nud cu tine. Trebuie să aveți conversații profunde. Discuții care nu includ ceea ce ar vrea să facă cu tine. Ar trebui să te iubească pentru gândurile sau opiniile tale și nu pentru ceea ce-i poți oferi în pat, scrie relatii.net.