10 lucruri pe care trebuie să le înveţi până la 40 de ani

Viata noastra este in intreg sir de experiente. Fie ca ne lovim de obstacole, fie ca nu, trebuie sa invatam din fiecare lucru care ni se intampla in viata. Iata o lista de lucruri pe care trebuie sa le stii la perfectie pana la varsta de 40 de ani, astfel incat sa-ti fie mai usor.

01 mai 2016, 19:46
10 lucruri pe care trebuie să le înveţi până la 40 de ani

Recomandarile vin din partea unor personalitati care au demonstrat ca merita sa fie bagate in seama, dar si din partea unor oameni obisnuiti, ca si noi.

1. Invata sa delegi

„Asigura-te ca oamenii din jurul tau sunt valorosi, au o minte brici si sunt foarte loiali. Apoi permite-le sa te impresioneze si deleaga-le sarcini. Cel mai important, angajeaza tot timpul oameni mai destepti decat tine!” – Ivanka Trump, vicepresedinte executiv, Trump Organization.

2. Invata sa consolezi

„Suntem la mica distanta de un spital. In cei 31 de ani de activitate am intalnit o multime de oameni care tocmai primisera o veste proasta. Daca vezi pe cineva suparat, nu ezita sa vorbesti cu el. Si dupa ce le asculti problema e suficient sa zici „Ma voi gandi la tine si ma voi ruga pentru tine”.  Aceste cuvinte sunt mai puternice decat iti inchipui”, Jimmy Vecere, barman.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.