10 semne că nu eşti bună la pat. Ce trebuie să schimbi pentru a-ţi satisface iubitul

Te-ai gândit vreodată că poate nu eşti atât de pricepută în dormitor precum ai vrea să crezi şi că partenerul tău are motive să fie nemulţumit? Chiar dacă nu ai primit plângeri până acum, asta nu înseamnă neapărat că ai un iubit satisfăcut. Dacă te regăseşti în cuvintele de mai jos, înseamnă că este momentul pentru schimbări.

26 ian. 2015, 22:29
10 semne că nu eşti bună la pat. Ce trebuie să schimbi pentru a-ţi satisface iubitul

Dormitor dezordonat
Dormitorul tău ţine loc de birou şi chiar de încăpere pentru servit masa? Nu uita sfatul sexologilor şi redecorează-l. Dormitorul este pentru somn şi sex. Atât. Aşa că dacă ai observat că libidoul iubitului nu mai este la fel de ridicat ca la începutul relaţiei, cauza poate fi dezordinea din dormitor şi calculatorul care îi aminteşte de problemele de la muncă. Fă ordine şi elimină lucrurile inutile. Lasă la vedere ghidul Kama Sutra, câteva lumânărele parfumate şi vei observa îmbunătăţiri ale vieţii sexuale. 

Fugi la baie imediat după ce s-a terminat

Postludiul este la fel de important ca şi preludiul. Ajută la crearea unei legături speciale între parteneri. Este momentul ideal pentru îmbrăţişări şi şoapte dulci. Aşa că amână duşul de după şi rămâi alături de partener pentru a-i arăta cât de mult ţi-a plăcut partida de amor. Dacă sari direct la baie, el va înţelege că actul în sine a fost pentru tine ceva murdar şi vrei să scapi rapid de urme.

Timpul de pregătire este mai mare decât cel al actului sexual în sine

Ei bine, în acest caz aveţi o problemă. Dacă se întâmplă deseori ca iubitul tău să te aştepte zeci de minute în dormitor, gata de acţiune, în timp ce tu te faci frumoasă, s-ar putea să ai parte de o surpriză şi să-l găseşti adormit. Fii spontană şi arată-i că eşti la fel de nerăbdătoare ca şi el pentru clipe de intimitate. Amână demachierea până după sex şi fă-l să se simtă dorit. 

Aceleaşi mişcări

Aceleaşi poziţii în fiecare seară pot face sexul să fie plictisitor. Fii deschisă la noi experienţe şi arată-i iubitului că poţi fi o amantă pasională. Nu trebuie să încerci poziţii dificile, important este să aduci noi mişcări pentru a combate rutina. 

Îi povesteşti despre aventurile sexuale cu foştii

O idee proastă. Nimeni nu vrea să se simtă comparat cu predecesorii. Abţine-te de la astfel de comentarii, dacă vrei să ai un iubit mulţumit. Aşa cum nici tu nu vrei să auzi despre femeile care au trecut prin patul lui, nici el nu vrea să ştie cât de pricepuţi au fost amanţii tăi. Oferă-i complimente, fără a face comparaţii.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro