10 sunete pe care bărbaţii le fac în timpul amorului

Amorul nu mai este un subiect tabu și toată lumea vorbește deschis despre acest subiect. Amorul este un act instinctual și foarte des oamenii fac amor doar de plăcere, chiar dacă nu au o relație serioasă sau de lungă durată.

RomaniaTV.net
16 nov. 2017, 17:37
10 sunete pe care bărbaţii le fac în timpul amorului

1. Gemete: 

Din mai multe motive, bărbații nu sunt la fel de vocali ca și femeile, însă există anumite momente în care pur și simplu nu se pot abține și gem ușor de plăcere. Cel mai des, bărbații fac asta la urechea femeii.

2. Sunetele ritmice: 

Aceste sunete sunt scoase de aproape toți bărbații. Acest lucru se întâmplă pentru că sunt cele mai întâlnite atunci când un bărbat atinge plăcerea maximă.

3. Strigă: „O, da!”:

Sunt două tipuri de bărbați: cei cărora le place să vorbească în timpul amorului și cei care cred că este total inadecvat. Unii bărbați nu se tem să-și exprime plăcerea și de aceea te vor anunța când le place ce faci.

4. Vorbesc murdar: 

Poate că nu ai întâlnit astfel de bărbați dau poate da. Ei bine, acești bărbați se comportă ca și cum ar fi în filme pentru adulți și adoră să vorbească murdar în timpul actelor intime. Le place să-ți șoptească la ureche ce ar vrea să-ți facă în continuare sau ce ar vrea să le faci tu lor.

Unele femei consideră acest lucru extrem de excitat, în timp ce altele se gândesc că este puțin ciudat și deplasat.

5. Sunete ciudate pe care le regretă apoi: 

Mulți bărbați scot sunete ciudate în timpul actelor intime pentru că se abțin pra mult să nu o facă deloc. De multe ori se pot opri din actul intim pentru a observa dacă ți-ai dat seama de sunetul pe care l-au scos.

Citeşte mai multe pe estisuperba.ro