10 trucuri care dau o putere nebănuită creierului

Asa cum exista programele care "fenteaza" soft-urile calculatoarelor, exista si trucuri care iti pot programa creierul sa lucreze mai eficient.

RomaniaTV.net
18 sept. 2017, 06:02
10 trucuri care dau o putere nebănuită creierului

Iata 10 trucuri care dau o putere nebanuita creierului.

Daca nu te gandesti la viitor, ai performante mai bune in oricie domeniu
Cercetatorii au descoperit ca oamenii in a caror limba nu exista timpul viitor sunt mai linistiti si mai bogati decat vorbitorii limbilor care au timpul viitor. Poate va intrebati ce legatura are gramatica, dar se pare ca are o foarte mare importanta. Existenta timpului viitor ii face pe oameni sa se ingrijoreze cu privire la acesta, ceea ce ii impiedica sa traiasca prezentul. In schimb, cei care nu au timpul viitor, nu se gandesc la acesta, si il privesc ca pe o planeta pe care n-au de gand sa o viziteze. Drept urmare sunt mai linistiti, mai ancorati in prezent, mai constienti de ceea ce se intampla cu ei ACUM, facandu-i astfel mai performanti in toate domeniile activitatii lor.

Muzica influenteaza modul de percepere a timpului
Daca va inchipuiati ca muzica pusa liniile telefonice este pentru a va face asteptarea mai placuta, gresiti. De fapt, muzica este pusa pentru a va „pacali” creierul. Atunci cand asculti muzica, creierul percepe altfel trecerea timpului. Acelasi lucru are la baza si muzica din salile de asteptare si din magazine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.