11.12.13: Ce trebuie să faci în această zi „mistică”. Se întâmplă o dată la un secol

Dacă anul trecut 12/12/12 a generat previziuni şi superstiţii legate de sfârşitul lumii, în acest an o nouă aliniere 11/12/13 (luna/zi/an în sistemul american) a intrat în atenţia pasionaţilor de numerologie. 

11 dec. 2013, 08:53
11.12.13: Ce trebuie să faci în această zi „mistică”. Se întâmplă o dată la un secol

11.12.13: Peste 3000 de cupluri au solicitat în Statele Unite să se căsătorească pe dată de 11 decembrie 2013. Tot mai multe femei vor să se căsătorească într-o zi cu dată memorabilă, cum este, în acest caz, 11/12/13, relatează Daily Mail. Anul trecut pe această dată au fost inregisterate doar 371 de nunţi. Şi în India, sute de cupluri au luat cu asalt primăriile pentru a-şi oficializa relaţia, iar femeile gravide s-au dus la spital pentru a naşte mai devreme copilul.

„Înşiruirea de numere îi face pe oameni să aleagă această dată. Este memorabilă iar femeile vor o dată cu semnificaţie. Cel mai mare număr de nunţi înregistrat în SUA în aceeaşi zi a fost pe 07/07/07” a relatat Brian Beitler, coordonator al studiului.

Pentru europeni lucrurile stau un pic diferit din cauza modului în care este înşiruită în scris dată. Dacă la americani luna apare scrisă prima urmată de zi şi de an, pentru multeţări europene situaţia este invers: zi/luna/an.

Astfel, românii intră mai greu în isteria lui 11.12.13 (11 decembrie 2013) în cazul nunţilor pentru că ziua pică în postul Crăciunului când nunţile religioase au interdicţie.

Totuşi, Rodica Crăciun, şefa Casei Căsătoriilor din Constanţa a declarat că „pe 11.12 doar două cupluri vor deveni o familie”.  Cel mai probabil constănţenii respectă cu sfinţenie Postul Crăciunului, de aceea nu s-au grăbit să-şi unească destinele într-o astfel de zi.

„Ziua de 11 decembrie, cu vibraţia 2, favorizează acţiunile în comun, uniunile. Orice întâlnire diplomatică va avea loc în această zi va fi încununată de succes. Irascibilitatea însă nu va lipsi şi nici momentele jenante în care timiditatea ne-ar putea chinui. Ne vom simţi vulnerabili, nesiguri, nehotărâţi, indecişi, cum vreţi să spuneţi. Această zi de 11.12. 2013 va fi o zi a contrastelor. Acum e bine, imediat e rău. Acum sunt ok pentru ca imediat să plângem. Nu este cea mai bună zi din existenţa noastră dar este o zi pe care o putem fructifica. Vom încerca să nu semnăm contracte, căci vibraţia lunii decembrie este 9 şi nu ne va ajuta foarte mult, dar vom putea cunoaşte oameni influenţi şi importanţi pentru noi. Ziua de 11.12. 2013, este o zi care, la sfârşitul ei, va face loc alteia în calendar.

Căci sigur ne este dat să trăim şi finalul acestui an şi să aflăm, cum va fi anul 2014, pentru noi toţi. Dacă vrem să ne jucăm de-a numerele, nici o problemă, le putem aşeza după cum vrem noi şi să le tipărim într-o carte de matematică distractivă”, spune un numerolog, pentru Ziua de Constanţa.

Pentru americani următoarea alieniere luna/zi/ an va avea loc în 2014 -12/13/14 (13 decembrie 2014).

Potrivit culturii chinezeşti suma numerelor 11, 12, 13 este 9 – cifră care înseamnă noroc şi viaţă lungă. Astronomii spun că această zi are încărcături energetice aparte, zodiile primind un plus de energie din partea planetelor.