12 bilete câștigătoare în luna aprilie! Vezi propunerea www.pariuri1x2.ro de astăzi

Dupa o zi de pauza, biletul redactie www.pariuri1x2.ro a revenit pe profit. Ieri am ocolit meciurile de Liga Campionilor, pariind exclusiv pe tenis. Am ales sa mizam pe succesele repurtate de Vesely si Cuevas, in jocurile cu M. Zverev si J. Sousa, ambii impunandu-se fara niciun fel de emotii. Astfel, redactia www.pariuri1x2.ro a ajuns la 11 BILETE CASTIGATOARE in luna aprilie!

RomaniaTV.net
19 apr. 2017, 09:04
12 bilete câștigătoare în luna aprilie! Vezi propunerea www.pariuri1x2.ro de astăzi

BILETUL ZILEI

Daca ieri am ales sa pariem pe tenis, in detrimentul fotbalului, astazi realizam un mix intre cele doua sporturi. Pentru inceput mergem la Monte Carlo, acolo unde Andy Murray si Gilles Muller se vor infrunta pentru accederea in turul 3 al turneului ATP de categoria Masters 1000. Diferenta importanta de valoare intre cei doi, aspect evidentiat si de victoriile pe linie, 5 la numar, repurtate de britanic, in tot atatea meciuri directe.

Pontul din fotbal vine tocmai din Emiratele Arabe Unite. In Cupa Presedintelui meciurile sunt de obicei spectaculoase, iar pronosticul ales de noi pentru Al-Wahda si Al Sharjah este chiar pe goluri. De remarcat ca Al Sharjah este cea mai galonata formatie a competitiei, cu 7 trofee cucerite.

13:30, Murray A. – Muller G., Murray A. sa castige cu 2-0 la seturi, cota 1.39

18:25, Al-Wahda – Al Sharjah, peste 2. Goluri asiatic, cota 1.48 (daca se marchează exact 2 goluri miza ne este returnata)

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.