12 semne că tine la tine, dar NU te iubeşte

Ti s-a intamplat sa te indragostesti nebuneste de cineva, dar esti atat de orbit de propriile trairi incat sa nu iti dai seama daca sentimentele sunt reciproce sau nu? Si, de multe ori, se intampla sa confunzi sentimente de amicitie si respect cu iubirea. Sau poate chiar esti curios/curioasa sa afli ce simte. Nu poti intreba prietenii comuni, pentru ca sunt sanse sa afle si sa te respinga apoi. Ce e de facut in acest caz? 

RomaniaTV.net
23 apr. 2018, 07:56
12 semne că tine la tine, dar NU te iubeşte

Nimic mai simplu, urmareste aceste 12 semne care indica faptul ca poate tine la tine, dar CLAR nu te iubeste! 

  1. Spune „esti ca un frate / o sora”

Un fel de a spune „esti tare, dar nu o sa te invit in oras”. Daca persoana de care te-ai indragostit vede in tine o ruda, n-are sens sa incerci sa o cuceresti. Flirtul poate fi chiar jignitor. 

  1. Iesiti doar in gasca

Un iubit sau o iubita va vrea sa petreaca timp mai mult cu tine decat cu gasca. Iar daca persoana de care te-ai indragostit nu cauta deloc momentele in care sa fiti numai voi doi, atunci e semn clar ca nu are niciun interes romantic in ceea ce te priveste. 

  1. Inca vorbeste de EX

Daca pomeneste tot timpul de o fosta relatie, iata un alt semn  ca nu e interesat(a) de o poveste romantica intre voi. Mai mult, daca inca incearca sa reia relatia cu EX, nu ai de ce sa-i stai in cale. Nu incerca sa flirtezi, te vei alege cu inima franta. 

  1. Pare mai interesat(a) de cineva din grupul tau de prieteni

Daca te intelegi foarte bine cu persoana de care te-ai indragostit incat ea capata incredere in tine si iti marturiseste ca este interesata de cineva din grupul tau de prieteni, nu-ti ramane decat sa intelegi ca nu are sentimente pentru tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.