15 MOTIVE ÎNTEMEIATE pentru care merită să faceţi dragoste în fiecare zi

Există cel puțin 15 motive pentru care merită să faceți dragoste în fiecare zi. Iată care sunt acestea:

18 sept. 2018, 08:32
15 MOTIVE ÎNTEMEIATE pentru care merită să faceţi dragoste în fiecare zi

1. Consolidează relația – Intimitatea este o parte esențială a relației, scrie relatii.net. Sexul – este un mijloc de comunicare și consolidare a atașamentului dintre două persoane.

2. Îmbunătățește somnul – Orice tensiune fizică înainte de somn vă va ajuta să dormiți suficient. Mai adăugați și faptul că sexul relaxează mintea și corpul și este o alternativă bună pastilelor de dormit.

Citeşte şi Cum să-ţi salvezi căsnicia şi viaţa sexuală: „cura” de 7 zile fără sex

3. Pentru bărbați – reduce riscul apariției cancerului de prostată – Sexul frecvent și ejacularea sunt modalități excelente de a menține organismul în ordine perfectă.

4. Întărește inima – Inima este cel mai important mușchi din corp. Tensiunea fizică în timpul sexului cauzează contracția musculară, care ajută la combaterea bolilor de inimă.

5. Ajută la reducerea tensiunii arteriale – oamenii caută diferite moduri pentru a-și controla tensiunea arterială. Sexul este bun pentru circulația sângelui, deoarece crește fluxul sanguin în cel mai natural mod.

6. Îmbunătățește starea de spirit – atunci când oamenii sunt nemulțumiți de viața lor, asta le afectează starea de spirit. Sexul frecvent vă va ajuta să vă înveseliți, să vă îmbunătățiți încrederea în forțele proprii și să fiți fericiți.

7. Reduce stresul – din când în când, fiecare dintre noi se confruntă cu stresul. Stresul poate veni de la copii, muncă sau de la orice alt eveniment – chiar și ambuteiajele vă pot provoca stres. Sexul la sfârșitul unei zile lungi vă va ajuta să eliminați toate emoțiile negative.

8. Reduce durerea – în timpul actului s*exual în organism se eliberează endorfinele. Acești hormoni „ai fericirii” provoacă sentimentul de plăcere și euforie. În același timp, endorfinele blochează receptorii de durere, reducând toate sentimentele neplăcute.

9. Întărește sistemul imunitar – din nou, sexul sporește circulația sângelui în tot corpul. Acest lucru asigură formarea anticorpilor în sistemul vostru cu scopul de a combate virușii și microbii.

10. Înlocuiește antrenamentele – sexul este la fel de bun ca orice antrenament la sala de sport. Cu cât o faceți mai des, cu atât corpul vostru se va simți mai bine. Așa că ardeți calorii!

11. Vă veți simți mai tineri – tinerețea este o stare de spirit. Oamenii care fac adesea dragoste tind să se simtă mai tineri. De fapt, unele studii arată că iubitorii de sex arată mult mai tineri decât cei din grupa lor de vârstă.

12. Ameliorează depresia. Depresia este o problemă serioasă în rândul oamenilor care nu sunt mulțumiți de viața lor. O viață sexuală bună vă poate fi de ajutor!

13. Îmbunătățește circulația sanguină – acesta este un avantaj foarte important al sexului, deci merită menționat din nou.

14. Crește sensibilitatea – după sex, „treziți” toate terminațiile nervoase și deveniți ultrasensibili la tot ceea ce vă înconjoară. Acest lucru este foarte util.

15. Este distractiv și plăcut – dacă partenerul dvs. încă nu este că convins că sexul frecvent este o idee bună, amintiți-i cât de mult îl iubiți și cât de distractiv va fi în pat!