15 semne vizibile că partenerul tău te înşală şi încearcă să ascundă acest lucru

Cei care îți frâng inima sunt cei mai răi,serios! Începi să te întâlnești cu o persoană, să te îndrăgostești și întreaga ta viață și orice altceva începe să se învârtă în jurul ei. Toate deciziile au acum acordul sau dezacordul persoanei respective.

13 iul. 2017, 11:56
15 semne vizibile că partenerul tău te înşală şi încearcă să ascundă acest lucru

Te trezești cu un apel sau cu un mesaj de la el/ea și adormi la fel. Îți planifici ziua după programul lui/ei, ții minte ce îi place și ce nu, preferi să petreci majoritatea weekend-urilor împreună și faceți lucrurile pe care amândoi le îndrăgiți împreună. Dar ce se întâmplă când unul dintre cei doi dintr-o relație se oprește din a se oferii 100%? Ce se întâmplă când relația ta se clatină și jumătății tale nu îi mai pasă?

Sunt situații în care simțim că partenerul nostru nu mai e fidel, dar cum putem fi siguri de acest lucru? Care sunt semnele la care trebuie să fim atenți? Ce să urmărim și ce nu?

Iată 15 semne pe care ar trebui să le remarci când partenerul tău de viață te înșală.

1. Activitățile suspicioase pe telefon.

 

Observi activități suspicioase pe calculator sau pe telefonul mobil la partenerul tău. Mesaje secrete , apeluri sau e-mail-uri. Mulți oameni sunt prinși din cauza aceasta.

2. Sunt distanți când ești în preajmă.

Sunt distanți când sunt în preajma ta sau cu tine, mai ales când sunteți singuri. De asemenea, încearcă să plece cât mai repede. Pot să spună că sunt doar obosiți, dar să nu fii convinsă de acest lucru. Înșelatul te scurge de energia fizică și emoțională! Își petrec prea mult timp gândindu-se cum să își ascundă urmele.

3. Au un nou prieten cu care ies.

 

Ies foarte mult cu noul lor cel mai bun prieten de sex opus, chiar mai mult decât se întâmplă să petreacă cu tine.

4. Jocul vinei.

Încep să fie extrem de critici cu tine și încearcă să te învinuiască pentru lucruri pe care nici măcar nu le faci. Acesta este mecanismul lor defensiv prin care încearcă să se simtă ei mai bine cu sine.

5. Nu mai vorbiți.

Încetează să-și mai spună ce gândesc și care sunt sentimentele lor pentru tine cum făceau înainte. Probabil pentru că împărtășesc aceste lucruri cu altcineva?

6. Amână în ultimul moment planurile.

Au început să amâne planurile în ultimul moment sau când apar, se grăbesc să plece și vin cu o sută de motive să plece cât mai repede posibil. Încă te întrebi de ce?

7. Intimitatea a dispărut.

Se opresc din a face planuri speciale cu tine sau din a încerca să facă lucruri pe care înainte le făceați împreună. Nu mai petreceți timp de calitate împreună și se pare că partenerul tău nu are nici o problemă cu asta.

8. Ascultă-ți instinctul.

Dacă simți că este ceva ciudat, șansele să fie într-adevăr sunt mari. Întotdeauna să te încrezi în instinctul tău și să acționezi în consecință.

9. Petrece mai mult timp cu alte persoane.

Deodată vor să petreacă timp cu alte persoane și începe să-ți răspundă la cât mai puține întrebări.

10. Îți dă motive să te îndoiești de el.

Dacă te-au mai înșelat înainte, șansele să te înșele din nou sunt mari. Nu te încrede orbește!

11. Are prieteni de care nu știai.

Deodată au noi prieteni care nu știai că există. Toate planurile lor sunt acum cu ei și tu nu ești invitat.

12. Explicații vagi

Nu crede dacă nu îți dă un motiv plauzibil despre faptul că nu poate ajunge la întâlnirea cu tine sau că întârzie o oră la aniversarea ta! Nu te îndoi de partenerul tău mereu, dar dacă se întâmplă din nou și din nu, fii precaut.

13. Indiferență

Începe deodată să apară un aer de indiferență între voi doi și partenerul tău nu pare să fie deranjat de asta. Va începe să spună că vrea ca relația să se termine  sau spun că nu mai merge.

14. Nu încetează să facă comparații

Te compară cu alte persoane care câștigă mai mulți bani, arată ma bine sau au o personalitate mai atractivă? Problemele încep!

15. Certuri

Expresia: mi-e indiferent. Când încep să folosească această expresie la sfârșitul certurilor în loc să găsiți o soluție și dacă simți că nu îi mai pasă de relație, începe să te preocupi mai mult de propria persoană!

CITEȘTE MAI DEPARTE pe tasta.ro