1.500 de suporteri polonezi vin în Bucureşti pentru meciul Steaua-Legia Varşovia

Fanii polonezi au început să sosească în ţară. Până acum câteva zeci de suporteri au aterizat pe Aeroportul "Henri Coandă", dar sunt aşteptaţi 1.500 de suporteri ai Legiei Varşovia, care vor asista la meciul dintre Steaua şi echipa poloneză, din play-off-ul Ligii Campionilor. Fanii Legiei, recunoscuţi pentru agresivitatea lor, indiferent de deplasare, vor fi însoţiţi la Bucureşti de poliţişti polonezi.

RomaniaTV.net
21 aug. 2013, 10:02
1.500 de suporteri polonezi vin în Bucureşti pentru meciul Steaua-Legia Varşovia

Partida de miercuri seară dintre Steaua şi Legia Varşovia este considerată ca fiind una cu grad ridicat de risc, informează România TV. O bună parte din înfocata galerie a echipei poloneze este cunoscută pentru problemele pe care le creează forţelor de ordine oriunde s-ar duce. Tocmai din acest motiv, sute de jandarmi au fost mobilizati.

La intrarea în Bucureşti, pe autostrada A1 a fost amplasat un filtru pentru a controla maşinile cu numere de Polonia. Fanii vor fi controlaţi şi fotografiaţi pentru a putea fi identificaţi ulterior, în cazul în care vor apărea incidente violente.

Fanii Legiei Varşovia nu sunt la prima vizită în Capitală. În urmă cu doi ani, când Legia a jucat la Bucureşti cu Rapid, galeria echipei poloneze a intrat în conflict cu forţele de ordine.

În a doua repriza a meciului au început să arunce cu diferite obiecte înspre sectoarele ocupate de suporterii rapidişti. În plus, suporterii Legiei participă la aşa numitele fair-fight, în care grupuri egale de rivali se luptă cu mâinile goale până când adversarul nu se mai poate ridica de la pământ.

Pentru a preveni incidentele create de fanii Legiei, aceştia vor fi însoţiţi la Bucureşti de poliţişti polonezi.