17 bilete câştigătoare în martie! Propunerea zilei este aici!

Castigatori, nu donatori! Biletul zilei propus duminica de redactia www.pariuri1x2.ro a fost din nou castigator, pentru a 17-a oara in aceasta luna. Dubla care ne-a adus profit a fost compusa din succesul Simonei Halep in turul 3 la Miami (2-0 la seturi cu estonianca Kontaveit) şi cel puţin un gol marcat de Irlanda de Nord, in meciul de acasa cu Norvegia. Britanicii s-au impus cu 2-0.  

27 mart. 2017, 07:59
17 bilete câştigătoare în martie! Propunerea zilei este aici!

Biletul zilei

Profitul zilei de luni poate veni inca o data din tenis. Pariem pe Federer si A. Zverv, doi dintre favoritii turului 3 ai competiţiei masculine de la Miami. Elveţianul îl va avea adversar pe del Potro, un nume cu greutate în ATP, dar fără performanţe deosebite în ultimele sezoane.

Alexander Zverev şi John Isner sunt desparţiţi doar de 3 poziţii in ierarhia mondială a băieţilor, însă germanul este mai în formă. În urmă cu o luna, Zverev şi-a trecut în palmares titlul turneului de la Montpellier. 

23:00, Isner J. – Zverev A., Zverev A. sa castige

21:30, Federer R. – Del Potro J., Federer R. sa castige

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

Citeşte şi: