18 lucruri pe care sa NU le spui şefului tău niciodată! Atenţie, te poate costă slujba!

Stim ca de-a lungul carierei tale este imposibil ca macar o data sa nu spui lucruri nepotrivite sefului tau, pe care ulterior sa le regreti si despre care sa-ti dai seama ca ti-au adus numai dezavantaje. Lista pe care noi ti-o propunem nu inseamna ca te va scuti neaparat de neplaceri, insa e important sa tii seama de ea, fiindca te poate ajuta.

22 feb. 2018, 07:13
18 lucruri pe care sa NU le spui şefului tău niciodată! Atenţie, te poate costă slujba!

Iata 18 lucruri  pe care e bine sa incerci sa nu le spui sefului tau. Atentie, te poate costa slujba! 

1. „Imposibil. Nu se poate rezolva”

Este genul de gandire de care nici un sef n-ar vrea sa auda. Asta pentru ca suna a lipsa de interes si indiferenta. Deci, daca nu ai solutie alternativa, evita sa te exprimi asa. 

2. „Numai atata lucru a fost compania in stare sa ne ofere?!”

Indiferent ca vorbim de un Christmas Party sau de noul sediu in care v-ati mutat, chiar daca e ceva ce nu-ti place, nu pronunta niciodata aceasta propozitie. Sefii tai se vor simti jigniti, iar pe tine te vor lua drept angajatul vesnic nemultumit – lucru care poate avea repercusiuni in relatia dintre tine si sefi. 

3. „Asta nu e problema mea!”

Si chiar daca e asa, un sef sau un coleg care are nevoie de ajutor se pot simti frustrati cand aud o asemenea replica. Si, pana la urma, orice sef cauta oameni care sa-si asume responsabilitati si sa poata rezolva cat mai multe probleme. Ori, daca tu il anunti de la bun inceput ca nu e problema ta…

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.