2018, un an sub semnul ÎNCEPUTULUI. Luni, 1, Super Lună plină în semnul Racului

Este o sincronizare fantastică cu acest început de an. Prima noastră lună plină se produce miraculos în prima zi a anului, în zi de luni, zi patronată chiar de Lună.

01 ian. 2018, 13:44
2018, un an sub semnul ÎNCEPUTULUI. Luni, 1, Super Lună plină în semnul Racului

Este de bun augur să pășim în noul an sub asemenea auspicii astrale. Oriunde te-ai afla, fă-ți timp să o admiri și să stai sub clarul ei, pentru a-i capta energia benefică. Mai mult, nu este doar Lună plină, ci Super Lună. Adică, este mult mai aproape de pământ. Va fi mai strălucitoare, pe locul 2 însă în topul luminozității celor 3 super luni din acest an, scrie doctorulzilei.ro.

Această Lună de ianuarie mai este numită și Luna veche, Luna Rece, Luna de zăpadă și se produce în semnul Racului, în timp ce Soarele se află în Capricorn.

Luna Plină de la 1 ianuarie vine ca un avertisment blând. Emoțiile și iluminările vor fi din ce în ce mai puternice în prima parte a anului.

Dacă am muncit, ne așteaptă schimbări rapide. Dacă nu ne-am ancorat în realitate, următoarele trei luni vor fi presărate cu experiențe abrupte, menite să ne trezească.

Haideți să folosim energia minunată a acestei Luni și a acestui început pentru binele nostru înalt și întru înțelepciunea noastră!

Setați-vă dorințe clare, iar ele vor putea să se împlinească!

Citeşte şi Profeţiile lui Nostradamus pentru 2018 sunt CUTREMURĂTOARE: Începe al Treilea Război Mondial şi va ţine 27 de ani