21 de persoane dintre care 15 străini, cercetate pentru trafic de droguri în minivacanţa de 1 Mai

Douăzeci şi una de persoane, dintre care cincisprezece străini, sunt cercetate de poliţiştii constănţeni pentru trafic de droguri, acestea fiind depistat cu substanţe interzise asupra lor în minivacanţa de 1 Mai de pe litoral.

RomaniaTV.net
30 apr. 2018, 10:22
21 de persoane dintre care 15 străini, cercetate pentru trafic de droguri în minivacanţa de 1 Mai

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, începând cu data de 27 aprilie, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi DIICOT Constanţa desfăşoară activităţi specifice, cu precădere în staţiunea Mamaia.

Până în prezent, oamenii legii au întocmit opt dosare penale, fiind cercetate 21 de persoane pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi de mare risc. Dintre acestea, 15 sunt cetăţeni străini.

De altfel, luni dimineaţa, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa a fost solicitat să intervină la trei cazuri de tineri despre care există suspiciuni că ar fi consumat droguri. Astfel, cadrele medicale au mers în nordul staţiunii Mamaia, în zona unui festival de muzică electronică, unde doi tineri prezentau simptome ale consumului de subtanţe interzise, unul fiind inconştient, iar celălalt agitat. Cei doi tineri, unul de 25 de ani din Bucureşti, iar cel de-al doilea, în vârstă de 20 de ani, din Londra au primit îngrijiri de specialitate. Bărbatul din România a fost preluat de ambulanţă şi dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru continuarea investigaţiilor, în timp ce tânărul din Marea Britanie a refuzat să fie dus la unitatea medicală.

După câteva minute, cadrele medicale au intervenit din nou în nordul staţiunii Mamaia, la o altă persoană bănuită că ar fi consumat droguri. Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă, este vorba de o femeie din Polonia, care a fost transportată în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.