22 aprilie: întunecatul Pluto retrograd 2018! Distruge şi reconstruieşte în noaptea neagră a sufletului. Ce aduce pentru zodia ta plane

Planeta puterii, transformarii si a intensitatii absolute te poate face sa iti vina sa fugi si sa te ascunzi. Insa nu te teme. Pluto retrograd 2018 este un moment super potent ca sa iti imbratisezi umbra si sa o scoti la lumina.

22 apr. 2018, 08:47
22 aprilie: întunecatul Pluto retrograd 2018! Distruge şi reconstruieşte în noaptea neagră a sufletului. Ce aduce pentru zodia ta plane

Planeta puterii, transformarii si a intensitatii absolute te poate face sa iti vina sa fugi si sa te ascunzi. Insa nu te teme. Pluto retrograd 2018 este un moment super potent ca sa iti imbratisezi umbra si sa o scoti la lumina.

Pluto retrograd are loc o data pe an iar in 2018 incepe de duminica 22 aprilie in Capricorn si se incheie dupa cinci luni, pe 30 septembrie 2018 tot in Capricorn.

Toate ciclurile retrograde ale unei planete ne permit sa ne reintoarcem la “locul faptei” si ne intrebam “de ce am de-a face cu asta din nou?”. Asta e menirea unui retrograd – orice aspect care iti apare in atentie trebuie sa fie trait de mai multe ori ca sa iti inveti lectia.

In timp ce efectul lui Pluto asupra oamenilor este cunoscut ca noaptea neagra a sufletului, nu ar trebui sa ne temem de aceasta planeta daca invatam cum sa ne abandonam a ce trebuie sa ne aduca. Un tranzit al lui Pluto este unul din cele mai profunde din tot sistemul planetar. Nu este nimic mai putin decat o totala si completa transformare a unei persoane de la un fel de a fi la altul. Iar asta inseamna moarte si renastere. O parte din tine moare ca sa faca lor unui TU mai bun si nou.

Ori de cate ori o planeta cu miscare asa de lenta precum Pluto isi schimba directia, simtim energia acelei planete mai puternic decat oricand.

Pluto are o reputatie proasta in Univers, reputatie construita tot de oameni. Asta pentru ca, in timp ce oamenii se mint frumos cu privire la ce nu merge in viata lor, isi pun masti si isi ascund sub pres sau in pamant tot ce nu vor sa vada si sa stie la ei, Pluto vine si iti arata adevarul, iti scoate ce ai ascuns si ti le pune in fata ochilor, dandu-ti o noua sansa.

In functie de cum reactionezi la energia lui Pluto retrograd, el iti va aduce fie mai multa umbra fie sansa extraordinara de a-ti vedea umbra, erorile, durerile si de a le accepta, imbratisa ca fiind parte din tine si transforma intr-o versiune mai buna a ta.

Pluto aduce intotdeauna o transformare intr-o forma sau alta. Daca i te opui, Pluto va aduce frica, anxietate si obsesii. Este normal sa ni se para dificil sa ne detasam de trecut asa ca nu fii prea dur cu tine pe durata acestui tranzit. Tine minte ca ceea ce pare a fi un final este intotdeauna un nou inceput. Poate nu vezi inca, dar ai incredere ca Universul lucreaza intotdeauna in avantajul tau.

Tranzitul lui Pluto retrograd este un moment de reflectie despre putere si control in viata ta. Daca oamenii te-au controlat sau manipulat, acum este timpul sa te separi de ei. Daca tu ai fost prea controlant cu altii sau cu situatiile, acum este timp sa nu mai fii asa. Acum este timpul eliminarii a tot ce a fost negativ in tine. Evenimente fatidice si teme repetitive te vor reintari sa vezi care din obiceiurile tale controlante, de dependente sau compulsive trebuie eliminate.

Daca ai fost prea sufocant sau controlant intr-o relatie, tinand prea strans de ea, atunci probabil ca vei fi fortat sa ii dai drumul. Daca ai avut comportament obsesiv sau compulsiv incluzand mancarea, bautura, drogurile care au luat controlul vietii tale, evenimentele te vor forta sa faci o schimbare. Cu cat a fost mai intens obiceiul distructiv, cu atat mai extrema va fi etapa de detoxificare si restrictie la care vei fi supus de Pluto retrograd.

Sub Pluto retrograd, este important pentru toate zodiile sa vada obstacolele ca potentiale oportunitati deghizate. Pana la urma, nu are sens sa complicam lucrurile mai mult decat este cazul pentru ca Saturn retrograd deja s-a ocupat de asta.

Pluto retrograd 2018. Intunecatul si maleficul Pluto cu manifestarile sale

Nu este de mirare ca omenirea l-a “concediat” pe Pluto din statutul de planeta in sistemul solar, pentru ca la nivel subconstient oamenii nu vor sa il accepte in totalitate din cauza efectelor sale.

Pluto este conducatorul a tuturor alegerilor distructive si a tabuurilor din lume, cum ar fi reprimarile sexuale care duc la adanci frustrari inconstiente. El este seful zodiei Scorpion care este la urma urmei semnul zodiacal al sexului si al razboiului, iar Pluto este toate acestea la un loc, comprimate pana intr-un punct in care lucrurile explodeaza si izbucnesc in flacari.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.