3 ingrediente simple te ajută să scapi de țesutul adipos

Sedentarismul, lipsa alimentației sănătoase și la ore potrivite, stresul toți sunt factori care se resimt asupra organismului tău.

RomaniaTV.net
22 feb. 2018, 09:59
3 ingrediente simple te ajută să scapi de țesutul adipos

Sănătatea are nevoie doar de două ingrediente și anume alimentație și mișcare.

Iar pentru ca aceste două ingrediente să funcționeze timp îndelungat ai nevoie de disciplină. O viață activă va ține la distanță afecțiunile și te va ajuta să îți îndeplinești toate planurile.

Dacă faci parte din categoria oamenilor care se confruntă cu prezența țesutului adipos, atunci nu mai aștepta și ia măsuri.

Anumite combinații de alimente te pot ajuta să îți accelerezi metabolismul astfel încât să consume mai multe calorii și să diminueze țesutul adipos.

Astfel silueta ta va deveni una demnă de admirat și te vei bucura de o sănătate de fier.

Scorțișoara, condimentul minune

Obișnuiește-te ca dimineața imediat după micul dejun să consumi un amestec natural pentru ca metabolismul tău să devină mai rapid și să obții rezultatele dorite.

Tot ce ai nevoie este de un pahar de apă caldă, o lingură de miere, o linguriță de scorțișoară și sucul de la o jumătate de lămâie.

Cum funcționează mixul?

În primul rând trebuie să obții sucul de la lămâie și să îl amesteci cu mierea de albine până când aceasta se topește, apoi se adaugă scorțișoara și apa caldă.

Dacă nu te confrunți cu gastrită poți să consumi acest amestec pe stomacul gol, în caz contrar doar după ce ai luat micul dejun.

În felul acesta vei anihila pofta de dulce, se va echilibra nivelul de zahăr din sânge, insulina se va menține în parametri normali, iar digestia și metabolismul vr funcționa corespunzător.
Mierea îți oferă o sursă bună de antioxidanți, iar lămâia vitamina C, astfel vei fi ferit de afecțiuni, inumitatea ta fiind una puternică.

Scorțișoara va accelera metabolismul ajutându-te să pierzi într-un mod facil, rapid și sănătos surplusul de kilograme.

Află ce afecțiuni poți trata cu scorțișoară AICI