3 trucuri pentru orgasme garantate

Unii barbati INCA mai cred ca Punctul G nu exista. De fapt, este cat se poate de real, dar nu e cel mai usor loc de atins.

RomaniaTV.net
09 aug. 2018, 19:14
3 trucuri pentru orgasme garantate

Unele pozitii sexuale nu te vor ajuta prea mult sa il depistezi (si trebuie sa te bazezi tot pe stimularea clitorisului ca sa ai orgasm). Pe de alta parte, exista si femei care nici macar nu stiu unde le este Punctul G si nici care sunt semnele stimularii, pentru a-l cauta. Indiferent de situatia in care te afli, urmeaza aceste 3 sfaturi si vei avea parte de orgasme explozive, chiar in seara asta…

1. Gaseste pozitia care trebuie

Punctul G este localizat pe peretele din fata al vaginului, cam la 1-3 centimetri spre interior. Este sub suprafata tesutului, ceea ce inseamna ca ai nevoie de o presiune constanta ca sa il poti stimula. Prin urmare, „pozitia misionarului” iese din discutie, „cow girl” sau „doggy style” sunt excelente. De asemenea, poti incerca sa-ti ridici picioarele, fie peste umerii lui, fie alaturate, catre pieptul tau, pentru a incuraja stimularea Punctului G, cand partenerul este deasupra ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.