3 zodii care vor suferi teribil vara aceasta! Vor trece prin despărţiri sfîşietoare

In vreme ce unele persoane traiesc o dragoste intensa in aceste luni toride, altele sufera mai mult sau mai putin in tacere. E vorba despre cei urmariti de ghinion in dragoste vara aceasta si care vor ajunge sa incheie sezonul de unii singuri. Acesti nefericiti in dragoste din vara lui 2018 sunt nascuti in urmatoarele 3 zodii:

12 iul. 2018, 05:09
3 zodii care vor suferi teribil vara aceasta! Vor trece prin despărţiri sfîşietoare

Gemeni

Cand credeai ca ai tras lozul cel mare in dragoste, astrele se pun parca impotriva ta. Nu esti usor de multumit si ajungi brusc singura. Decizia partenerului te ia prin surprindere si cu greu accepti ca ai fost parasita. Nu ai vrut sa accepti criticile si te-ai incapatanat sa crezi ca, de fapt, lucrurile merg bine intre voi. N-a fost chiar asa, iar vara aceasta vei fi debusolata. Planurile tale sunt date peste cap si cu greu iti revii la normal.

Scorpion

Visezi sa pleci in concediu si acolo sa faci o multime de cuceriri, tocmai pentru a avea de unde alege. Si vei reusi chiar asa cum ti-ai planuit, doar ca alegerea pe care o faci nu este cea mai inspirata, astfel ca dupa maxim trei saptamani de relatie totul se prabuseste. Fie afli ca cel care ti-a cucerit la randul sau inima e casatorit, fie nu a fost tocmai sincer cu tine, astfel ca ruptura devine inevitabila. E un esec pe care cu greu il vei accepta.

Varsator

Iti doresti stabilitate emotionala, insa nu e usor de obtinut, cu atat mai mult cu cat tu insati esti destul de instabila in gandire si in sentimente. Te afli intr-o relatie in care ti se reproseaza o serie de lucruri si in care libertatea ta este ingradita, astfel ca iei decizia sa spui adio! Decat sa te afli mereu in mijlocul scandalurilor, preferi singuratatea. Chiar daca si asta este greu, foarte greu de suportat. Adevarata fericire se lasa asteptata.