3 zodii masculine cu care nu ar trebui să te măriți în anul 2018. Căsnicia nu va dura!

Publicat: Miercuri, 03 Ianuarie 2018 14:44 // Actualizat: Miercuri, 03 Ianuarie 2018 14:44 // Sursa: romaniatv.net

Fiecare persoană visează la momentul în care se va căsători, mai ales femeile. Crezi că există femei care nu s-au visat în rochia de mireasă? Căsătoria este un eveniment foarte important în viața noastră și ar trebui să fim foarte hotărâți când luăm această decizie.

Bărbatul LEU:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte de dragoste cât cuprinde, însă nu vor să-și asume nici un fel de obligații și nu vor să dea explicații nimănui. Acești bărbați își doresc să mai copilărească și să se axeze mai mult pe carieră și totul le va merge bine.

Bărbații născuți sub acest semn zodiacal care sunt căsătoriți vor avea conflicte dese cu partenerele lor. Soțiile sau partenerele lor ar trebui să înțeleagă că leii vor să se împlinească pe plan profesional și să să le ofere toto sprijinul.

Bărbatul FECIOARĂ:

Bărbații fecioară nu sunt nici ei ușor de dus în fața altarului. Deși vor avea câteva gânduri de însurătoare, dacă vor face acest pas, vor regreta imediat.

Acești nativi nu ar trebui să fie supuși compromisurilor pentru că sunt foarte încăpățânați și vor refuza orice fel de inițiativă, chiar dacă partenera lor este extrem de frumoasă și pe placul lor.

Bărbatul VĂRSĂTOR:

Se știe despre acești nativi că sunt extrem de visători și uneori le este greu să rămână cu picioarele pe pământ. Așa vor fi și în anul 2018 și nu este neapărat ceva rău, însă nu vărsătorii nu vor fi disponibili.

Nu vor putea să-și respecte promisiunile dintr-o relație și, cu atât mai mult, să respecte un jurământ sfânt ca cel de la altar. În general, bărbații vărsător sunt greu de dus în fața altarului, însă în anul 2018 va fi imposibil.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
căsătorie horoscop horoscop 2018
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6495
RON
10 Dec
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H