3 zone din casă cu energie negativă, posibile probleme cu SARCINA în 2018

Semne ale unor probleme cu sarcina? Cum să vă feriți de acestea cu ajutorul științei feng shui. Energia bolilor este în 2018 în sectorul de Vest din casă, zona fertilității, conform metodei Bagua.

19 feb. 2018, 17:32
3 zone din casă cu energie negativă, posibile probleme cu SARCINA în 2018

Sănătatea mamei și a fătului pot fi afectate de energia predominantă din dormitor.

Feng Shui este știința care ne învață cum să găsim soluția potrivită pentru viitoarea mămică, prin evitarea folosirii zonelor cu energie negativă din casă.

În anul 2018, zona fertilității din casă este afectată de energia negativă a bolilor, ceea ce crește riscul de pierdere a sarcinii. În plus, sectoarele de Nord și de Est sunt afectate de energia dezastrelor, respectiv de cea a pierderilor, și aduc risc de probleme în sarcină.

Cum depistați zonele cu energie negativă din casă?
Cu ajutorul unei busole, se recomandă să faceți măsurători exacte, pentru a marca sectoarele de Vest, Nord și Est din locuință.

Dacă în anul 2018 aveți dormitorul situat în aceste zone din locuință, soluția cea mai potrivită pentru a nu ajunge la medic cu complicații în sarcină este să evitați să dormiți în camerele respective.

Remedii feng shui pentru a evita problemele cu sarcina în anul 2018

Țineți în sectorul de Vest un Wu lou din metal, lotusul cu mantra Hum.

Pentru sectorul de Nord, alegeți o pagodă a celor 5 elemente cu pomul vieții, confecționată din metal. Luați pământ de la o floare din casă, uscați-l, apoi puneți-l într-o punguță și introduceți-o în spațiul de la vârful pagodei, pentru a închide simbolic bolile, ghinioanele.

În sectorul de Est, optați pentru o statuetă cu rinocer și elefant albastri, un copăcel cu ochiul lui Horus, amuleta cu picătură de apă.