30 de manichiuri pentru petrecerea de Revelion

Unghiile tale vor fi în centrul atenției la petrecerea de Anul Nou, fie că vrei sau nu. Pentru că vei ciocni paharul de șampanie cu toți cei dragi, manichiura ta va fi în toate fotografiile. Ai grijă ca unghiile tale să fie un accesoriu perfect pentru ținuta ta de la petrecerea de Revelion. Iată ce stiluri să încerci.

RomaniaTV.net
30 dec. 2016, 10:42
30 de manichiuri pentru petrecerea de Revelion

Combinația mat – glitter

Contrastul puternic dintre o ojă mată și un glitter este alegerea ideală pentru o manichiură foarte interesantă de Revelion. Folosește o ojă mată închisă la culoare pentru ca efectul să fie și mai dramatic. În loc să investești în oje cu finish mat, cumpără un singur gel pentru matifiere, care te va ajuta să transformi orice ojă clasică într-una mată.

Citeşte şi  Ce machiaj să alegi pentru Revelionul 2017

Modele geometrice

Anul 2016 a fost anul motivelor geometrice minimaliste, un stil care dă semne să se mențină și în 2017. Triunghiurile, romburile sau liniile subțiri sunt foarte ușor de realizat și îți vor oferi rapid un look modern.

French reinventat

Manichiura french, atât de mult folosită în urmă cu numai câțiva ani, este transformată în prezent în nenumărate variante. De la vârfuri colorate în roșu, negru, glitter, nuanțe metalice sau aceeași culoare cu cea a unghiei, dar în variantă mată, toate acestea sunt câteva idei de manichiură french pe care să le încerci de Revelion.

Citeşte continuarea pe eva.ro