4 intrebări arzătoare despre sex la care cauţi de mult răspunsuri

Vor exista mereu intrebari care te macina si la care nu vei gasi mereu sau imediat raspuns. Uneori, raspunsurile pe care le vei capata nu te vor satisface in totalitate, mai ales daca nu sunt oferite de catre specialist. Iar cand este vorba despre viata sexuala, cu atat mai important este sa-ti lamuresti neclaritatile astfel incat viata de cuplu sa fie una fericita. Iata 4 intrebari arzatoare despre sex la care cauti de mult raspunsuri:

08 aug. 2014, 19:58
4 intrebări arzătoare despre sex la care cauţi de mult răspunsuri

1. De ce nu inteleg femeile masturbarea?

Exista inca idei preconcepute despre cei care nu se intalnesc cu cineva, indiferent daca sunt barbati sau femei. Dar a fi singur si a te masturba nu e neaparat ceva rau, atat timp cat nu se exagereaza cu asta. In general iubitii/iubitele vin si pleaca, dar tu te vei avea tot timpul la dispozitie. Iar masturbarea este o modalitate de a-ti explora corpul, de a intelege anumite mecanisme si manifestari, fara a avea stresul de a satisface pe altcineva in acelasi timp. – Rachel Venning si Claire Cavanah – detinatoarele unui magazin de jucarii sexuale pentru femei.

2. Poti fi fericit fara sex?

Cand un cuplu care nu a avut deloc o viata sexuala implinita si brusc partenerii incep sa se inteleaga la pat, se vede diferenta. Rad mai mult, vorbesc mai mult, se vede o afectiune fizica intre ei. Pe de alta parte, sunt femei care nu sunt chiar atat de doritoare de sex. Sunt multe cupluri foarte legate, foarte devotate in care nu exista sex deloc sau foarte putin.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.