4 lucruri surprinzătoare pe care bărbaţii le vor de la femei. Şi nu sunt cele la care te aştepţi

Atunci când te implici într-o relație, sunt multe lucruri pe care trebuie să le iei în considerare pentru a trăi povestea de basm la care te aștepți.

RomaniaTV.net
02 dec. 2017, 14:24
4 lucruri surprinzătoare pe care bărbaţii le vor de la femei. Şi nu sunt cele la care te aştepţi

Uneori, pentru o relație trebuie să faci sacrificii. Alteori nu-ți poți atinge obiectivul dorit pentru că nu este momentul potrivit pentru partenerul tău.

Citeşte şi Trucuri sexuale care îi înnebunesc pe bărbaţi

Uneori trebuie să uiți cu totul de nevoile tale, pentru că celălalt are nevoie să fii acolo pentru el, și să faci toate aceste lucruri în mod voluntar, pentru că acesta este adevăratul sens al dragostei.

Și desigur, reciproca este valabilă. Există lucruri la care și partenerul trebuie să renunțe pentru a fi într-o relație cu tine. Toate acestea sunt normale.

Astăzi vom afla care sunt lucrurile pe care bărbații le doresc de la o femeie, căci sunt destule stereotipuri în această privință.

S-ar putea ca răspunsurile să nu fie tocmai cele la care te aștepți, prin urmare, află că și bărbații își doresc ceva mai mult decât conexiunea fizică.

La fel ca și femeile, și bărbații au nevoie de dragoste și intimitate emoțională. Ei au emoții, la fel ca femeile, dar se pricep mult mai bine decât ele să le ascundă.

1. Fără relații intime

În ciuda a ceea ce ar putea crede toată lumea, există și zile sau nopți în care bărbații nu își doresc să aibă un contact fizic. Este destul de des întâlnită această situație.

Partenerul trebuie să se simtă suficient de confortabil în a te anunța că nu are starea de spirit necesară pentru asta în această seară, la fel cum și o femeie are același drept.

Este o stradă cu două sensuri. Cei mai mulți bărbați nu se simt bine să-și exprime dezacordul, dar asta nu înseamnă că nu îl simt.

2. Să nu li se dea ordine

Într-o relație, deseori bărbații se simt prinși într-o capcană, iar aceea constă în a se simți obligați să facă tot ceea ce vrea și cere femeia.

Unele reguli nu erau acolo de la începutul relației, dar odată cu trecerea timpului, ele și-au găsit drumul și s-au inserat între cei doi.

Ei bine, află că bărbaților nu le place să primească ordine în relații, ca și când ar fi vreun fel de angajat. O relație este un parteneriat, nu o legătură șef-angajat.

3. Memento-uri

La fel ca și femeilor, și bărbații au nevoie să li se reamintească de faptul că sunt speciali într-o relație, și că sunt la fel de atrăgători ca în prima zi.

Vor să le acorzi mai multă atenție. Și ei vor să planifici excursii-surpriză sau să le faci cadouri neașteptate. Și nu trebuie să recurgi la gesturi pompoase pentru a-ți arăta afecțiunea.

Citeşte şi POVESTE TRISTĂ DE VIAŢĂ. „Acum 6 ani m-am îndrăgostit de un băiat. M-am culcat cu el după un an…”

E suficient să-i întrebi dacă vor să bea ceva sau să vadă un film cu tine într-o noapte. Pur și simplu amintește-le cât de speciali sunt pentru tine!

4. Lasă-i să aibă o prietenă de gen feminin

Vorbim aici despre încrederea într-o relație. Bărbații trebuie să știe că ai suficientă încredere în ei, dacă nu chiar încredere deplină.

Amintește-ți că au avut prietene de gen feminin încă dinaintea ta și nu au fost implicați într-o aventură romantică!

Faptul că el este implicat într-o relație cu tine și că are prieteni de gen feminin nu ar schimba nimic din felul în care se desfășoară povestea voastră de dragoste.

Această relație este importantă pentru el, altfel nu ar mai fi cu tine. Ai încredere în el și lasă-l să stea cu cine vrea. Va elimina singur și automat pe oricine simte că ar putea fi o amenințare.