4 semne care demonstrează că îţi satisfaci partenerul în dormitor. Al treilea este edificator!

Ți s-a întâmplat vreodată să iubești modul de a gândi a unei persoane, dar să nu fiți compatibili din punct de vedere intim sau invers? Ei bine, pentru a avea o relație sănătoasă și de lungă durată, este absolut necesar să existe compatibilitate din ambele puncte de vedere.

10 dec. 2017, 09:48
4 semne care demonstrează că îţi satisfaci partenerul în dormitor. Al treilea este edificator!

Astrele ne dezvăluie de multe ori compatibilitățile dintre zodii, respectiv dintre persoane, din toate punctele de vedere, însă horoscopul nu este singura noastră sursă prin care putem afla acest lucru.

Poți știi cu certitudine că vă potriviți în momentul în care nu mai sunteți doi, ci o singură persoană și doar în viața de zi cu zi, ci și în dormitor pentru că amorul este important în viața de cuplu.

Poți fi sigură că este totul bine și că sunteți cu adevărat conectați din toate punctele de vedere în momentul în care sunteți amândoi cum v-a creat Dumnezeu, și anume dezbrăcați, atât de secrete, cât și de haine.

Iată câteva semne care demonstrează că tu și partenerul tău vă potriviți în dormitor și, mai mult de atât, semne care îți arată dacă te descurci sau nu să-ți satisfaci partenerul de viață. Tu le-ai observat?

1. Partenerul tău nu îți propune alternative în pat.

Dacă iubitul tău nu te întreabă dacă vrei să încercați altceva în timpul actului intim, înseamnă că nu este nemulțumit și că te descurci de minune. Este clar că se simte bine alături de tine și că nu ar schimba nimic din ceea ce faceți voi acolo.

În momentul în care un bărbat întrerupe actul intim pentru a-ți adresa această întrebare, este clar că se plictisește și că ceva nu merge cum trebuie pentru el. De obicei, bărbații nu au nici o jenă în a recomanda o schimbare în dormitor.

2. Partenerul tău răspunde propunerilor și săruturilor tale.

Dacă iubitul tău este receptiv la tot ceea ce îi faci, înseamnă că îi place. Dacă în timpul amorului îi șoptești la ureche ce ai vrea să-i faci în continuare și el răspunde afirmativ la propunerea ta, înseamnă că nu îl deranjează nimic din ceea ce faci, ba chiar îi place că preiei inițiativa.

3. Iubitul tău te laudă.

Bărbații nu se ascund după degete în momentul în care se vorbește despre amor sau despre problemele intime. Femeile sunt cunoscute pentru mimarea plăcerii, însă bărbații nu funcționează așa.

dacă partenerul tău îți spune că apreciază cm te miști în dormitor, înseamnă că așa este. Este clar că îi place ce faci și nu vrea să te oprești sau schimbi ceva în ceea ce faci.

4. Partenerul tău nu spune nimic de experiențele anterioare pe care le-a avut.

Dese ori, bărbații care nu sunt mulțumiți de experiențele intime pe care le au, povestesc despre fostele lor iubite și despre modul în care acestea se descurcau în dormitor.

Dacă partenerul tău nici nu aduce vorba sau nu face nici o insinuare legată de asta, înseamnă că le ești superioară cu mult și nu are ce să-ți reproșeze.