4 situaţii ciudate care ucid erecţia

Un studiu recent efectuat pe 1200 de studenti dintr-un campus releva faptul ca erectia scade odata ce numarul medicamentelor luate fara prescriptie medicala creste – explica site-ul www.menshealth.com 

RomaniaTV.net
02 nov. 2018, 11:11
4 situaţii ciudate care ucid erecţia

Oricum, nu dati vina doar pe pastile. Exista cel putin alte 4 situatii de viata care fac, pur si simplu, sa-ti piara pofta de sex aproape instantaneu. Iata care sunt: 

1. Prea mult continut explicit creeaza anxietate

Sa nu va mire, s-a realizat un experiment pe un esantion de 48 de barbati carora li s-au pus filme cu continut explicit sexual. Subiectii au fost conectati la un dispozitiv menit sa urmareasca activitatea organelor genital in timpul vizionarii imaginilor respective. Barbatii monitorizati au suferit o scadere a erectiei, din cauza presiunii mari la care ii supun imaginile respective. 

2. Pielea prea uscata

Baietii cu eczema si piele alergica sufera cu 60% mai mult de disfunctii de erectie decat ceilalti barbati, spune un studiu efectuat pe un esantion de 4000 de oameni, de catre Jurnalul de Medicina Sexuala. Consumati zilnic ulei de peste si hidratati-va corespunzator. Analizati-va nivelul colesterolului si al trigliceridelor si consultati medicul, este posibil sa aveti nevoie de suplimente alimentare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.