4 tipuri de bărbaţi cu care orice femeie ar trebui să se întâlnească

Anumiţi bărbaţi par a atrage atenţia oricărei femei. Mai există şi bărbaţii care, mai adesea, sunt mai degrabă trecuţi cu vederea decât remarcaţi. Atracţia iniţială se bazează  pe emoţii şi dorinţă sexuală şi nu este susţinută de ceva substanţial. Iar să iei decizi să ieşi sau să te implici într-o relaţie cu cineva doar pe baza acestor factori se poate dovedi o greşală costisitoare.

RomaniaTV.net
07 nov. 2017, 21:24
4 tipuri de bărbaţi cu care orice femeie ar trebui să se întâlnească

Scopul unor întâlnire este să ajungi să cunoşti pe cineva şi nu să faci sex în aceeaşi seară. Când sari peste anumite etape, pierzi oportunitatea de a dezvolta o prietenie solidă şi să afli cât mai multe despre persoana respectivă. Prietenia de început îţi permite să identifici caracteristicile principale ale bărbatului cu care te întâlneşti înainte ca lucrurile să ia o turnură serioasă.

Iată cele 4 tipuri de bărbaţi cu care o femeie ar trebui să se întâlnească:

1. Bărbatul necăsătorit

Chiar dacă pare evident, acest tip de bărbat trebuie menţionat. Sunt atât de multe femei care încearcă să se implice în relaţii cu bărbaţi căsătoriţi. Iar bărbaţii căsătoriţi nu sunt candidaţi pentru femeile singure. Aici intră şi bărbaţii căsătoriţi care s-au separat de soţii. Însă, trebuie înţeles faptul sunt încă căsătoriţi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.