5.500 de accidente grave de la începutul anului, val de tragedii. Peste 1.200 de oameni şi-au pierdut viaţa

Publicat: Joi, 12 Octombrie 2017 17:38 // Actualizat: Joi, 12 Octombrie 2017 17:38 // Sursa: romaniatv.net

Statistică ingrijoratoare! In ultimele 8 luni, in Romania, au avut loc peste 5.500 de accidente rutiere grave şi peste 15.000 uşoare. În toate aceste evenimente şi-au pierdut viaţa fix 1.229 de persoane.

Accidentul de duminică, de la Urziceni, a lăsat o ţară întreagă încremenită. Un om a murit şi alţi 14 au fost răniţi, după un carambol în care au fost implicate şase maşini.

O altă tragedie înfiorătoare s-a petrecut de curând. Sâmbătă, o familie întreagă, mamă, tată şi copiii lor, au căzut cu autoturismul în Dunăre. Şoferul a reuşit să se salveze, însă ceilalţi patru, nu. După câteva zile, o victimă a apărut la suprafaţă, pe malul sârbesc şi la 60 de kilometri depărtare de locul accidentului.

Numerele sunt îngrijorătoare! Poliţia Română spune că în ultimele 8 luni, s-au petrecut peste 5.500 de accidente grave soldate cu decesul a 1.229 de persoane. Mai mult, au fost înregistrate şi peste 15.000 de accidente uşoare.

Oamenii legii ne-au spus ce avem de făcut pentru a preveni accidentele.

"Poliţia Română recomandă conducătorilor auto să respecte limitele de viteză impuse de lege şi să adapteze viteza la condiţiile de drum şi trafic, să se asigure la efectuarea unei depăşiri sau la schimbarea direcţiei de mers, de asemenea să nu folosească telefonul mobil atunci când se află la volan", a declarat Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt Poliţia Română.

În aceste 8 luni, în România, accidentele rutiere s-au soldat cu peste 27.000 de persoane rănite.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 oct 18:48
Răspunde | Votează email 0 email
Gogu
Vinovați sunt cei care au adoptat legislația privind organizarea activității de "scoli" de soferi, dar și cei care ii verifica în examenele pentru permis! 90% dintre "absolvenți" nu știu nici ce cauta pe sosea! Se trezesc acolo,la volan și... ori la bal, ori la spital!Nimeni insa nu se gândește sa le spună ca masina în trafic este ca o arma!
1
EUR
4.6559
RON
21 Sep
noapte 13 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H