Slăbeşte fără dietă! 5 puncte de pe corp pe care să le masezi pentru a uita de foame

E vorba de o tehnică veche provenită din China care astăzi a devenit general accesibilă. Un mod atât de uşor şi plăcut de a lupta împotriva surplusului de kilograme încât vă va ajuta să slăbiţi fără exces de efort şi să vă simţiţi mereu energic.

20 mart. 2016, 07:02
Slăbeşte fără dietă! 5 puncte de pe corp pe care să le masezi pentru a uita de foame

Punctele ce temperează foameaPunctul Dui Tuang

Puncte pentru inhibarea poftei de mâncare. Se află la mijlocul distanței dintre buze şi nas. Masaţi-l câteva minute, mai ales atunci când din cauza stresului vă apare dorinţa de a ronțăi câte ceva.

Punctul “Apetit”
Pe urechi se numără circa 200 de puncte biologic active, stimularea cărora îmbunătăţeşte funcţionarea tuturor organelor şi accelerează metabolismul. Atenţie: acest punct se află în regiunea de contact dintre cap şi ureche.

Punctul Tze-chi
Îndoiţi mâinile în coate şi masaţi zona din partea de sus-exterior a îndoiturii. Stimularea zilnică, timp de un minut, a acestui punct îmbunătăţeşte funcţionarea intestinului.

Punctul Tze-sang-li
O mulţime de puncte pentru slăbire se află pe picioare. Între ele se evidenţiază în special punctul Tze-sang-li sau “punctul de longevitate”. El se află într-o mică adâncitură mai jos de genunchi. Se spune că stimularea sa poate duce la reducerea greutăţii cu până la 500 g pe zi.

Punctul Lou-gu
Se află cu 5 cm mai sus de gleznă pe partea interioară a piciorului. Pe lângă faptul că masarea acestui punct ajută la slăbire, ea e folositoare şi în caz de amorţire a mâinilor şi picioarelor, precum şi în cazul senzaţiilor neplăcute în zona inimii.

Nu exageraţi cu masajul acestor puncte: un minut este suficient, iar dacă aveţi senzaţii neplăcute din cauza lui, mai bine să căutaţi alte soluţii mai potrivite.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Sursa: superwoman.ro