5 reguli importante ca să creşti copiii „noi”

Vremurile pe care le trăim sunt într-o continuă schimbare, iar copiii care se nasc acum sunt diferiţi faţă de generaţiile de dinaintea lor.

RomaniaTV.net
20 ian. 2017, 08:30
5 reguli importante ca să creşti copiii „noi”

Regulile „jocului” s-au schimbat, iar vechile metode de educatie cu care noi, parintii de acum, am crescut nu mai se aplica in cazul copiilor „noi”. Regulile vechi ii transforma pe acesti copii, foarte sensibili de altfel, in copii speriati, confuzi, nesiguri si chiar depresivi. De aceea este foarte important pentru parintii vremurilor de azi sa rupa aceste legaturi vechi, sa fie deschisi, iubitori si intelegatori cu copiii lor.

Citeşte şi  Educaţie copii: 4 idei preconcepute despre disciplină şi pedeapsă

Iata 5 reguli importante ca sa cresti copiii „noi”.

Asculta-i!

Copiii sunt foarte apropiati Divinitatii si mai pastreaza inca amintirea a ceea ce au de facut pe pamant. Trebuie sa ne amintim ca acesti copii sunt egalii nostri si ca putem invata de la ei in egala masura in care ei invata de la noi.

Ca adulti ne-am desensibilizat, fie din cauza educatiei primite, fie din cauza societatii in valtoarea careia am trait. Ne-am departat de natura, nu mai stim sa o auzim, nu mai stim sa ascultam. Dar copiii nostri vin cu misiunea de a ne trezi. Ascensiunea noastra depinde de reconectarea cu Mama Natura.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO