5 secrete pe care bărbaţii le păstrează faţă de soţiile lor

Poate fi o supriza pentru femei sa afle ca sotii lor au secrete fata de ele, insa acesta este adevarul. De la noptile salbatice din timpul facultatii sau adevarul despre ce s-a intamplat cu adevarat la petrecerea burlacilor, acestea sunt numai cateva dintre lucrurile pe care barbatii s-ar putea sa nu le spuna niciodata sotiilor lor. Iata 5 secrete pe care barbatii le pastreaza fata de jumatatile lor.

23 feb. 2015, 20:36
5 secrete pe care bărbaţii le păstrează faţă de soţiile lor

Care este cu adevarat starea lor de sanatate

„Unii barbati pastreaza secreta starea lor de sanatate – iar acest lucru se intampla destul de des. Atunci cand ei nu se simt bine sau cand ceva nu functioneaza asa cum ar trebui, barbatii ezita sa le dezvaluie aceste lucruri sotiilor lor”, sustine April Masini, specialist in relatii. Chiar daca aceste secrete nu afecteaza casnicia asa cum ar face, de exemplu, o aventura sexuala, ele pot duce la lipsa de incredere si ingrijorare atunci cand sunt aflate.

Cand si de ce sunt ingrijorati

„Iata cateva ingrijorari secrete pe care barbatii le pot avea – ca sotia ar avea cancer la san asa cum a avut mama sau matusa sa, ca il va parasi sau trada, intrucat l-a inselat si alta data sau pentru ca ea este mult mai tanara. Daca vreuna dintre griji este fondata atunci nu este o idee prea buna sa o tii secreta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.