5 trucuri revoluţionare pentru coafuri irezistibile

În fiecare dimineață ești pe fugă și preferi să-ți porți părul desprins, pentru că nu ai timp de coafuri sofisticate? Îți venim în ajutor cu câteva sugestii, pentru ca tu să arăți bine în orice împrejurare.

21 mart. 2017, 12:33
5 trucuri revoluţionare pentru coafuri irezistibile

Cum să-ți ondulezi rapid părul

Te-ai întrebat vreodată cum de unele femmei au timp și răbdare să-și onduleze părul dimineața? Ținând cont de sfaturile noastre, poți obține bucle în doar câteva minute. Prinde-ți părul într-o coadă de cal. Ondulează-ți șuvițele la vârfuri, după care lasă-ți părul liber. Operațiunea nu ar trebui să-ți ia mai mult de 5 minute.

Cum fixezi șuvițele rebele

Ți-ai prins părul într-o coadă și ai observat că pe alocuri șuvițele sunt rebele? Pentru a le fixa, pulverizează fixativ pe o periuță de dinți. Confecționată din fire de păr de porc, aceasta îți va netezi podoaba capilară. Tot ce trebuie să faci este să treci cu periuța de dinți peste șuvițele rebele.

Ascunde-ți elasticul de păr

Obișnuiești să-ți porți părul prins în coadă? Ce-ai zice de o schimbare? Prinde-ți părul după care rulează șuvițele în jurul elasticului de păr. Securizează firele cu ace de siguranță, iar la final, pulverizează fixativ. În felul acesta cocul nu se va destrăma pe parcursul zilei.

Folosește șampon uscat

Dacă ai părul lung, cu siguranță nu ai timp să-l speli zilnic. Pe lângă asta, spălatul zilnic poate dăuna șuvițelor de păr, căci sunt eliminate uleiurile naturale ale părului. Fără ele, firele își pierd din elasticitate și se rup cu ușurință. O soluție la-ndemână este folosirea șamponului uscat. Tot ce trebuie să faci este să pulverizeazi soluția la rădăcina firelor, după care să tapotezi cu un prosop curat.

Dormi cu părul împletit

Vrei onduleuri lejere? Dormi cu părul împletit. Cele mai frumoase bucle obții dacă-ți prinzi părul într-o coadă de pește.

Sfaturi și rețete pentru un păr ondulat