5 zodii de femei rele. Scot peri albi oricărui bărbat. Aşa este?

Se spune că fetele bune ajung în Rai, iar fetele rele ajung unde vor ele. Nimeni nu știe cât de adevărat este, însă există femei care au o doză mare de răutate și care fac viața bărbaților un calvar. Astrele ne dezvăluie în ce zodii sunt născute aceste femei.

17 ian. 2018, 18:21
5 zodii de femei rele. Scot peri albi oricărui bărbat. Aşa este?

BERBEC:

Aceste native sunt extrem de impulsive și acționează după cum le taie capul. Femeile berbec nu ezită să spună ce gândesc și nu se gândesc de cele mai multe ori înainte de a spune ceva și ajung să-i rănească pe cei din jurul lor.

Bărbații care au alături o femeie berbec au de cele mai multe ori o viață grea pentru că vor să aibă mereu dreptate și nici o ceartă nu se va finaliza până nu au ele ultimul cuvânt.

GEMENI:

Se știe despre acești nativi că sunt persoane duale. Aceste native pun mereu sub semnul întrebării loialitatea partenerului și din această cauză se vor certa cel mai des.

Gemenii sunt persoane dificile, iar pentru bărbați este riscant și greu să conviețuiască alături de aceste native pentru că trec imediat de la o stare la alta.

LEU:

Leii sunt regii junglei și le place la nebunie să conducă pe toată lumea din jurul lor și nu țin cont de sfaturile sau părerile celorlalți. Partenerul ideal pentru aceste native ar trebui să fie un cățeluș care să le îndeplinească toate dorințele.

Nativele născute sub acest semn zodiacal vor să fie mereu în centrul atenției și să primească cât mai multe complimente. Dacă nu se întâmplă așa, viața partenerului se va transforma într-un coșmar.

FECIOARĂ:

Fecioarele sunt unele dintre cele mai dificile femei din zodiac. sunt extrem de critice și partenerul lor nu va avea liniște nici o secundă. De cele mai multe ori, îi tratează pe cei din jur cu superioritate și îi jignesc pe cei din jur.

Stima lor de sine este mult prea mare și tind să fie prea egoiste uneori și nu se gândesc la nevoile partenerului lor.

SCORPION:

Cine cunoaște aceste native, știe forte bine că nu trebuie să le calce pe coadă. Aceste femei nu se lasă călcate pe coadă de nimeni și au pretenția să aibă mereu ultimul cuvânt.

Femeile scorpion sunt pretențioase, capricioase, iar stările lor se schimbă mai repede decât vremea. Dacă aceste femei nu se vor redresa, bărbații nu vor rezista mult timp alături de ele.